De vernielde AED kast in Cothen
De vernielde AED kast in Cothen AED hartstikke nodig

Vandalen slopen in Cothen AED kast, help jij mee voor vervanging?

15 juli 2022 om 10:30 Zorg

WIJK BIJ DUURSTEDE Een hartstilstand of hartinfarct, het overkomt 92 mensen per dag in Nederland. 13 van hen komen daarvan te overlijden. Hartfalen leidt vaak tot situaties waarin acute hulp direct nodig is. Een ambulance is zeker in Wijk bij Duurstede niet altijd op tijd. Een AED in de omgeving kan dan het verschil tussen leven en dood zijn. Stichting AED hartstikke nodig zet zich met verve in om de gemeente Wijk bij Duurstede een stukje veiliger te maken. Dat doen zij vrijwillig door een netwerk van AED’s te waarborgen en cursussen te geven!

In de nacht van zaterdag op zondag 2 juli 2022 is een van de AED kasten in Cothen in het netwerk van stichting AED hartstikke nodig door vandalen kapot gemaakt. Niet alleen totaal zinloos maar een AED in Cothen is hard nodig om mensen in nood te kunnen helpen.

Een AED hangt in een beveiligde kast waarvan burgerhulpverleners/inwoners de code krijgen in geval van nood. Deze kast is nu stuk waardoor de AED in Cothen niet voor iedereen te bereiken is. Dat zorgt voor een onveilige situatie.

AED Hartstikke nodig is een crowdfunding gestart om deze kast te vervangen. Help jij mee om Cothen veilig te houden? Een klein gebaar dat levens kan redden!
Mocht het bedrag binnen zijn, dan gaan de overige inkomsten 100% naar het fantastische doel dat Stichting AED hartstikke nodig nastreeft: een sterk netwerk van AED’s en hulpverleners in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

https://gofund.me/4c000e68 of NL03RABO0156474387 tnv Stichting AEDHartstikkeNodig

Vandalen vernielden de AED kast
Een zinloze actie
advertentie
advertentie