Afbeelding

Waarom moet je een werkbroek kopen?

25 augustus 2022 om 13:31 Partnercontent

Ben jij nog de klusser die in je kast zoekt naar een oude broek en shirt als outfit? Zo’n broek die je toch niet aan doet naar je werk of school, waardoor die verfspetters niet zo erg erop zijn? Dan is er goed nieuws voor je. Een werkbroek geeft je veel gemak en is niet duur in aanschaf. Eenmaal een werkbroek aangehad met klussen, geeft  je gegarandeerd de overtuiging dat deze zoveel meer voordelen biedt boven een gewone broek. Dit is waarom je een werkbroek moet kopen:

Praktisch in gebruik

Voor iedere klus is er bij ons een passende werkbroek verkrijgbaar. Zo zijn er speciale werkbroeken voor loodgieters, schilders, timmermannen en voor de allround klusjesman. Een werkbroek kopen geeft je ruimte. Denk aan de opbergruimte die deze broek biedt. Allebei je handen vrij, zodat jij je op de klus kunt richten. De werkbroeken zijn zo ontworpen dat gereedschap, kleine materialen en een notitieblok snel opgeborgen kunnen worden.

Het geeft je ook ruimte in je hoofd als je je niet druk hoeft te maken over je gereedschap. Je kunt je volledig focussen op de afmetingen van het tuinhek of hoe je het probleem met de bedrading effectief op kunt lossen. Nog even nameten of de berekeningen echt kloppen? Even het meetlint uit je linkerzak halen en je kunt meteen aan de slag. 

Dat tekenpotlood, de hamer of de schroeven draag je eenvoudig bij je in de speciale zakken die op de werkbroek bevestigd zijn. Welke opbergruimte je ook wilt, de keuze hierin is verrassend groot. Van diepe steekzakken tot zakken met ritsen of drukknopsluitingen, zo kun je de werkbroek uitkiezen bij jouw klus wensen. Een werkbroek kopen doe je bij ons in een ruime collectie, met betaalbare prijzen en altijd verzekerd van de beste kwaliteit. 

Voor jouw veiligheid

Als je klust, kom je in aanraking met verschillende stoffen. Zo kun je bij het verven van de kozijnen verf of terpentine over je heen krijgen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Zonde als dat over je spijkerbroek heen komt. Heb jij wel eens laswerkzaamheden te doen? Dan is een normale spijkerbroek zelfs gevaarlijk om te dragen. 

Beter en veiliger is het om te kiezen voor een werkbroek die gemaakt is van een brandvertragende stof. Mochten er lasspetters op je broek terecht komen, dan weet je zeker dat je geen brandwonden oploopt.

Al onze werkbroeken zijn gemaakt van stevige materialen, die jouw een stuk veiligheid bieden. Ook voor klussen op het dak is de werkbroek onderdeel van een veilige uitrusting. Je kunt kiezen voor werkbroeken met extra opzetstukken of vulling in de knie. Zo heb je bij het knielen naast demping ook meer grip. Perfect als je de dakpannen wilt vervangen of een timmerklus op het dak te doen hebt. Het geeft een gerust gevoel als je weet dat je veilig gekleed bent voor de klus. 

Is duurzaam in aanschaf

Een werkbroek gaat lang mee. Anders dan bij een oude broek zul je merken dat de stof dikker is en van betere kwaliteit. Hierdoor komen er minder snel gaten, scheuren of andere slijtageplekken in de werkbroek. En dat tegen een vriendelijke aanschafprijs. Gemiddeld kost een werkbroek zo rond de €35,00. Hierdoor ben je een stuk goedkoper uit dan met een oude jeans uit de kledingkast, die vaak rond de €100 kost. 

Je wilt lang genieten van je werkbroek. Dat begrijpen wij en de ontwerpers van onze werkkleding ook. De meeste werkbroeken zijn gemaakt van een mix van katoen, elastaan of polyester. Stuk voor stuk stoffen die bekend staan om hun duurzame eigenschappen. Beter voor je portemonnee en het milieu. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Helpt je de klus met plezier uit te voeren

Goed gereedschap zorgt ervoor dat je de klus met meer plezier uitvoert. Van een goede boormachine met veel kracht tot die fijne verfkwast die geen haren verliest. De materialen die je kiest kunnen ervoor zorgen dat de klus met meer precisie uitgevoerd kan worden én daarbij ook met meer plezier. Als je immers kwaliteit en effect van de kwast ziet die geen haren verliest, doet dit ook iets met je humeur en doorzettingsvermogen. 

Zo is het ook met de werkbroeken. Een werkbroek kopen zorgt ervoor dat je iedere klus kunt uitvoeren met meer veiligheid, comfort én plezier. Wil jij ook een werkbroek kopen? Dit kan eenvoudig en gemakkelijk via onze winkel of webshop. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. 

Een werkbroek kopen bij Bevazet

Bevazet is dé expert op het gebied van werkkleding en bedrukking. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we een ruime expertise hebben opgebouwd. Dit vertalen we graag naar een deskundig en persoonlijk advies. We vinden het fijn om mensen te helpen. Klantcontact in een ontspannen sfeer en tegen een eerlijke prijs, dat is iets waar je bij Bevazet van verzekerd bent. 

In de regio Brandwijk en omstreken is Bevazet een begrip. Ook buiten de Alblasserwaard weten klanten ons te vinden die een werkbroek willen kopen. Wil je behalve een werkbroek ook werkschoenen aanschaffen? Weet dat we alles in huis hebben om je gehele werk outfit samen te stellen.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Aarzel niet en breng een bezoek aan onze winkel of webshop. Zien we je snel?

advertentie
advertentie