Afbeelding
Foto Unsplash

Bedank je zakenrelaties op een originele manier: 4 tips

30 mei 2022 om 16:49 Partnercontent

Relatiegeschenken zijn een handige manier om je zakenrelaties te bedanken voor hun samenwerking. Daarnaast kun je ze inzetten om te laten zien dat je meeleeft met belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, huwelijken en geboortes. Ben je op zoek naar originele manieren om je (potentiële) zakenrelaties te verrassen met een bedankje? Gebruik dan één van de tips in deze blog.

Groet met groeipapier

Het is een nieuwe, duurzame trend: het sturen van een kaart die is gemaakt van groeipapier. Dit papier bevat zaadjes en je klanten kunnen het papier vervolgens in de aarde begraven en kunnen dan na verloop van tijd bloemen verwachten! Groeipapier laten bedrukken is dus een erg originele manier om je zakenrelaties in het zonnetje te zetten. Voorzie de kaart van een persoonlijke groet en je zult zeker veel indruk maken.

Cadeau door de brievenbus

Doordat we de afgelopen tijd veel thuis hebben moeten werken is het brievenbuscadeau enorm populair geworden. Dit zijn vrolijke cadeaupakketjes die door de brievenbus van je zakenrelaties passen en die je kunt voorzien van een geschikt thema, zoals BBQ, strand of thuiswerken. Heb je nog veel klanten of werknemers die thuis aan het werk zijn? Dan is een brievenbuscadeau zeker een origineel idee om in te investeren.

Goodiebag vol verrassingen

Wil je je (potentiële) klanten echt eens verwennen met een leuk geschenk? Stel dan een goodiebag samen met allemaal leuke, gepersonaliseerde items. Je kunt dan papieren tassen laten bedrukken en hier deze unieke spulletjes in doen. De tassen kun je helemaal laten aansluiten bij de uitstraling van je bedrijf. Overweeg vervolgens eens gepersonaliseerde pennen, notitieblokken, muismatten en andere accessoires die handig zijn tijdens het werk. Je kunt er natuurlijk ook nog iets lekkers te eten of te drinken in stoppen!

Customized candy

Over iets lekkers te eten gesproken: het is altijd goed om je klanten te verrassen met heerlijk, gepersonaliseerd snoepgoed. Denk maar eens aan Tony Chocolonely-repen. Je kunt dan de wikkel laten voorzien van het logo van je bedrijf en deze uitdelen aan je zakenrelaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om zakjes snoep of pepermunt te laten customizen; die zijn altijd handig om in huis te hebben. Neem ze bijvoorbeeld eens mee naar beurzen en andere bedrijfsevenementen!

Extra tip: ga je investeren in originele relatiegeschenken? Bestel er eens wat extra en deel ze uit aan je werknemers of collega’s. Het is altijd een goed idee om hen ook eens wat meer in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet voor jouw onderneming. 

advertentie
advertentie