Afbeelding
Foto van Mahesh Patel via Pixabay

Aanstekers zijn een uitstekend bedrijfsgeschenk

26 maart 2024 om 14:09 Partnercontent

Wanneer je nog op zoek bent naar een relatie-of bedrijfsgeschenk, dan mogen aanstekers zeker niet op je lijstje ontbreken. Aanstekers zijn immers de aangewezen kandidaat om cadeau te doen en bovendien profiteer je van aanvullende marketingvoordelen. Aanstekers worden namelijk overal neergelegd of gedeeld met veel mensen, waardoor jouw aansteker bij velen in handen belandt. Door de aanstekers te bedrukken met jouw bedrijfslogo, komt jouw bedrijf bij iedereen onder de aandacht. Zonder dat je hier zelf nog iets voor hoeft te doen, zorg je ervoor dat velen bekend raken met jouw bedrijfsnaam. Dit kan ertoe leiden dat onbekenden zich in jouw dienstverlening gaan verdiepen en eveneens klant worden. Bestaande klanten zullen bovendien ook jouw gebaar kunnen waarderen en zich nog meer met jouw bedrijfscultuur willen verbinden. Een geschenk toont aan dat je hun klandizie waardeert en hen bij jouw bedrijf wilt betrekken.

Ruim assortiment aanstekers

Er is een ruim aanbod aan verschillende type aanstekers waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het uitzoeken van een geschikte aansteker wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De mogelijkheden zijn divers, waardoor er altijd wel een exemplaar tussen zit dat aansluit bij jouw huisstijl. Daarnaast kun je de aansteker op maat aan passen, zodat deze geheel jouw bedrijfsfilosofie uitstraalt. Je kunt kiezen uit goedkope aanstekers, of juist luxere varianten, waarbij je deze kunt bedrukken met jouw bedrijfslogo of spreuk. Aanstekers zijn in grotere getallen te bestellen, waarna je deze eenvoudig uitdeelt tijdens een bedrijfsevenement.  Je kunt kiezen uit normale aanstekers, elektrische aanstekers of aanstekers met duurzaam plasma. Ook bestaan er aanstekers die oplaadbaar zijn en dus extra lang meegaan. Afhankelijk van het beschikbare budget zijn er diverse typen aanstekers waaruit je kunt kiezen. Alle aanstekers zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor deze lang na verspreiding nog indruk maken.

Bedrijfslogo op aanstekers

Door het bedrijfslogo op de aanstekers te drukken, verkrijg je veel meer naamsbekendheid. Een uitstekende marketing tip dus. Aanstekers kun je laten bedrukken met een logo, een tekst of een afbeelding, waarbij bovendien de kleuren van jouw huisstijl kunnen worden opgenomen. Ervaren experts staan je bij gedurende het gehele bestelproces, zodat alle aanstekers er precies uitzien zoals je voor ogen hebt. Wanneer je aanstekers in grote getallen besteld, wordt het mogelijk om het logo toe te voegen. Zo maak je het relatiegeschenk een stuk persoonlijker en zal iedereen onder de indruk zijn van deze attentie. Je kunt de naam van jouw bedrijf ook toevoegen, samen met het bedrijfslogo, zodat iedereen zich extra bewust wordt van jouw onderneming en gebruik zal maken van jouw dienstverlening.

Eenvoudig bestelproces

Om aanstekers met bedrijfslogo te bestellen, volg je een eenvoudig bestelproces. Aanstekers zijn in verschillende types en merken verkrijgbaar. Zo kun je jouw favoriete merk gebruiken en hier jouw eigen naam aan verbinden. Er zijn aanstekers van onder meer Bic, Cricket en Clipper en nog veel meer. Aanstekers met bedrukt bedrijfslogo zijn heel eenvoudig te bestellen. Hiervoor hoef je enkel je voorkeur aan te geven en het aantal aanstekers te kiezen dat je graag wilt ontvangen. Ook kies je de kleur, die overeenkomt met jouw huisstijl en personaliseer je de gewenste bedrukking. Vaak ontvang je binnen twee werkdagen al een orderbevestiging en kun je jouw aanstekers uitdelen tijdens een bedrijfsevenement of cadeau doen als kerstgeschenk. 

advertentie
advertentie