Het winkelend publiek kan de deelnemende ondernemers herkennen aan de poster.
Het winkelend publiek kan de deelnemende ondernemers herkennen aan de poster. Gemeente Wijk bij Duurstede

Wijkse winkeliers geven rozen cadeau op Valentijnsdag

8 februari 2023 om 12:30 Overig

WIJK BIJN DUURSTEDE De winkeliers hebben de handen ineen geslagen en een leuke actie georganiseerd op Valentijnsdag. Op dinsdag 14 februari krijgt al het winkelend publiek in de gemeente Wijk bij Duurstede bij hun aankoop een mooie rode roos cadeau. Meer dan  veertig ondernemers nemen deel aan de actie in Winkelcentrum de Heul, Winkelcentrum de Horden, de binnenstad, in Cothen en in Langbroek. Als de consument zijn boodschappen doet in meerdere winkels, dan kan hij/zij een mooie bos verzamelen! Een minimum besteding is niet vereist.

In winkelcentrum de Heul wordt deze actie al jaren georganiseerd. Pieter van der Sleen is de drijvende kracht achter verschillende acties in winkelcentrum de Heul. Hij geeft aan: ,,Ik vind het een heel mooi initiatief dat de actie nu breed georganiseerd wordt en dat ook winkelcentrum de Horden, de binnenstad en zelfs ook de Snackbar uit Cothen en het tuincentrum uit Langbroek de actie omarmen. Zelfs veel kappers en verswinkels doen mee!’

De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de poster achter hun etalageraam. De deelraad van het Ondernemersfonds geeft  het bestuur een positief advies omtrent de financiering van deze actie en ook de gemeente Wijk bij Duurstede doet een financiële bijdrage.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie