Eén van de plankaarten van het project Sterke Lekdijk die te zien zijn tijdens de informatieavond
Eén van de plankaarten van het project Sterke Lekdijk die te zien zijn tijdens de informatieavond Plankaart HDSR

Informatieavond dijkversterking Wijk bij Duurstede op 18 januari 2023

17 januari 2023 om 12:12 Natuur en milieu

WIJK BIJ DUURSTEDE Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) organiseert op woensdag 18 januari een informatiebijeenkomst over de dijkversterking tussen Wijk bij Duurstede en Amerongen. Tijdens deze bijeenkomst is informatie beschikbaar over het ontwerp projectplan Waterwet, het milieueffectrapport (MER) en de ontwerpvergunningen. Van 23 december tot en met 17 februari zijn deze documenten in te zien. 

Na een welkom en een korte presentatie kunt u zich op een informatiemarkt verder laten informeren over onderwerpen waar u specifiek interesse in hebt. Medewerkers van het waterschap, de innovatiepartner en gebiedspartners van het waterschap staan u graag te woord. De thematafels zijn dijkversterking, innovaties, koppelkansen van gemeenten en Provincie Utrecht.

STUKKEN TER INZAGE

Van 23 december 2022 tot en met 17 februari 2023 liggen het ontwerp projectplan Waterwet met de bijbehorende ontwerpstukken voor iedereen ter inzage. Deze stukken zijn digitaal beschikbaar. Meer informatie op de website van HDSR.

De stukken zijn ook in geprinte vorm tijdens kantooruren in te zien op de volgende locaties:

- Gemeente Wijk bij Duurstede: Karel de Grotestraat 30, Wijk bij Duurstede

- Gemeente Utrechtse Heuvelrug: Kerkplein 2, Doorn

U kunt een reactie geven door een zienswijze in te dienen. 

De informatieavond vindt plaats in het Calypso Theater, Markt 4, Wijk bij Duurstede op woensdag 18 januari van 19 tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Inloop vanaf 19 uur.

Kuun Jenniskens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie