Adjudant Wim, Prins Rob den Tweede en Vorst Peter
Adjudant Wim, Prins Rob den Tweede en Vorst Peter Kaieschaiters

Kaieschaiters starten 2023 met Boerenbal

17 januari 2023 om 11:24 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zaterdag 4 februari is het tijd voor het eerste feestje in 2023. De Kaieschaiters organiseren het Boerenbal in het Calypso Theater op de Markt.

Deze locatie is perfect voor de laatste vooravond van dit seizoen en de hele raad van Elf zal de bezoekers in Boerenkiel ontvangen. Prins Rob den Tweede en zijn Adjudant Wim zijn uiteraard in vol ornaat. Het Boerenbal is de traditionele opwarmer voor het grote weekend en voor deze avond zijn gasten DJ Gert-Jan en Feestzangers Alex vastgelegd voor de Karnavalsmuziek. Heel Wijk bij Duurstede in Karnavalsstemming brengen dat is het doel van Prins Rob en zijn gevolg. De kaartverkoop voor deze vooravond is al begonnen via kaieschaiters.nl kunt u de kaartjes reserveren.

GROTE WEEKEND Ook het grote Karnavalsweekend staat voor de deur. De data 18,19 en 20 februari staan al lang en breed genoteerd en uiteraard hebben de Kaieschaiters dan weer een compleet programma. Wat te denken van de Waikse Optog, de instuif, het Openingsbal, de Kindermorgen, het Noppesbal, de Seniorenmiddag en het Slotbal. Het kan niet op en voor iedereen is er wel wat te doen. Zomaar een greep uit de artiesten die komen optreden: Theo Mezz, Wipneus & Pim, Rene Schuurman, One Two Trio, Rene Eshuis, Pater Moeskroen en John de Bever. Uiteraard kunt u op de website al het hele programma zien en via deze krant zullen De Kaieschaiters wekelijks een avond of middag onder de aandacht brengen. Ook de kaartverkoop voor dit grote weekend is al begonnen, zie ook kaieschaiters.nl. Het loopt zeer voorspoedig dus koop op tijd uw tickets dan weet je zeker dat je erbij bent.

DIGITAAL BETALEN BIJ DE BAR Het wordt nog uitvoerig uitgelegd via de sociale media en in het boekje, maar vanaf dit jaar kunt u bij de bar rechtstreeks met de pinpas, smartwatch of telefoon betalen. Geen lange rijen meer bij de bonnenverkoop maar direct deel kunnen nemen aan het feest is het grote voordeel hiervan. Uiteraard is het ook nog mogelijk om cashgeld om te zetten op een pasje. Met dit pasje (soort digitale bon) kunt u dan vervolgens ook bij de bar drinken halen.

Met deze vernieuwing hoop de karnavalsvereniging bij de dragen aan een maximale feestbeleving bij de bezoekers. Uiteraard worden jullie van het laatste nieuws op de hoogte gehouden via de kanalen.

Maar eerst het Boerenbal, lekker verkleed een feestje vieren en even wegstappen uit de dagelijkse sleur. De Kaieschaiters hebben er helemaal zin in en Prins Rob den Tweede, Adjudant Wim en onze nieuwe Vorst Peter zijn er meer dan klaar voor. De zaal zal 4 februari om 21.00uur opengaan.

advertentie
advertentie