Met het Boerenbal begint het Karnaval
Met het Boerenbal begint het Karnaval Kaieschaiters

Karnaval start met Boerenbal

Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zaterdag 8 februari trappen Prins Dick den Eerste, Adjudant Peter en hun hele gevolg het karnaval 2020 af. In het grote Calypso Theater op de Markt gaat het feest, wat geboekt staat als opwarmertje voor het grote weekend, beginnen. De deur gaat om 21.00 uur open en de entree is helemaal gratis.

Op deze avond maken we kennis met de nieuwe DJ Jeroen en Theo Mezz komt ook nog een optreden geven. Alle ingrediënten dus voor een gezellige avond.

Op vrijdagavond 7 februari hebben de Kaieschaiters en een heleboel vrijwilligers de prachtige gids rondgebracht. Het complete programma, diverse leuke redactionele stukjes en natuurlijk de vele bedrijven die de Kaieschaiters een warm hart toedragen; dit vindt u allemaal in deze full colour gids. We hebben er ruim 7500 rondgebracht en mocht iemand deze niet ontvangen hebben, mail even naar info@kaieschaiters.nl en wij bezorgen hem na.

Het volledige programma is uiteraard ook te vinden op www.kaieschaiters.nl en helemaal te volgen via de Kaieschaiters facebook pagina. De kaartverkoop is al een tijdje aan de gang en loopt erg goed. Zorg ervoor dat u een kaartje heeft want vorig jaar grepen er veel mensen mis. Kaarten zijn te koop bij de VVV en online via de Kaieschaiter site.

Maar eerst het Boerenbal! Kom even sfeer proeven in Residentie Calypso: het belooft een gezellige avond te worden.

Volgende week in deze krant een interview met Prins Dick en Adjudant Peter, dus wordt vervolgd.

advertentie
advertentie