Wat een feest
Wat een feest Kaieschaiters

Geweldige Kaieschaiters Halfvastendag

Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Wat was het geweldig om weer een feestje te mogen organiseren en vieren. Het Calypso Theater werd vrijdagavond omgebouwd tot Leutbunker en het feest was zaterdag de 26e. Deze datum wordt niet snel meer vergeten, want het was de heuse comeback van de Kaieschaiters.

Om 13.30uur ging de deur open en kwamen de eerste senioren naar het feestje. Een hapje, een drankje, beetje meezingen en optreden van Reggie en Theo. Het had iets drukker mogen zijn, maar de senioren die gekomen waren hebben een super leuke middag gehad.

Heel snel zijn tafels en de stoelen eruit gehaald en om 16.00uur was het de beurt aan de kleintjes. Samen met Kraatsie en de ouders werd er een groot feest van gemaakt. Kleurplaten prijsuitreiking, een medaille, lekker wat drinken en een zakje chips bij het naar huis gaan; het was een super leuk kinderfeest.

De Kaieschaiters hebben daarna even lekker gegeten bij het Calypso en langzaam gingen we naar de avond. Om 21.30uur zat de zaal al helemaal vol en bij de klanken van ‘vier zomers lang’ zong de hele tent vol mee. Dat was het startsein voor een geweldig feest. Theo Mezz warmde de boel op en Rutger van Barneveld kreeg de hele zaal plat. Het optreden was geweldig en wat een leuke artiest is dat. Onze eigen DJ Jeroen en technicus Gert-Jan zorgden ervoor dat iedereen helemaal ‘los’ ging. De Kaieschaiters zijn super blij dat ze deze dag hebben kunnen organiseren en natuurlijk is het jammer dat het geen 3 dagen Karnaval is geworden maar daar gaan ze volgend jaar weer voor.

Iedereen super bedankt voor de medewerking, sponsoring en gezelligheid. Wij zullen dit niet snel vergeten.

3x Alaaf

KV de Kaieschaiters

Ook de senioren vermaakten zich uitstekend
Feest voor de kinderen
Polonaise
Theo Mezz en Rutger van Barneveld zorgen voor de goede sfeer
Wat een feest!
De fotografen met Rutger van Barneveld
We hebben er zin in!
advertentie
advertentie