Afbeelding
Kaieschaiters

Half vastendag bij de Kaieschaiters

11 maart 2022 om 11:30 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Calypso Theater op de Markt zal op zaterdag 26 maart worden omgebouwd tot heuse Leutbunker. In deze residentie, waar al jaren de zogenaamde ‘vooravonden’ worden gehouden, gaan we er een ‘supergezellige dag van maken, laat de carnavalsvereniging weten. ,,De voorbereidingen zijn getroffen, de zaalversiering is besteld, er is muziek van onze eigen DJ Jeroen en er zijn optredens. Kortom op deze 26 maart doen we zoveel mogelijk dingen die we anders in het grote weekend doen.”

14.00 uur Senioren Karnaval: We beginnen met het Senioren karnaval. Het feest begint om 

14.00 uur, de zaal zal vanaf 13.30 uur open zijn en we stoppen om 15.15 uur. De entree voor deze gezellige middag is geheel gratis, ook de hapjes en de drankjes hoeven niet afgerekend te worden. Het meedenken van Tom van Ginkel, een paar sponsoren en de inspanningen van de Kaieschaiters en de vrijwilligers zorgen ervoor dat de senioren niets te kort komen. Er zullen optredens zijn van Reggie Bruinier, onze eigen Theo Mezz en DJ Jeroen. Zij zullen de ouderwetse meezingers in de zaal ten gehore brengen. Kortom er is geen enkele reden voor de senioren om niet te komen naar deze gezellige middag. Via de organisatie is het ook nog mogelijk dat we u ophalen en weer thuis brengen. Neem dan even contact op met ons via: info@kaieschaiters.nl of bel 06-14583225 en we gaan het regelen.

16.00 uur Kinder Karnaval: Na de Senioren is het tijd voor de kleintjes. Ook hier weer gratis entree voor de kinderen en hun ouders en/of begeleiders. Het belooft een leuk feestje te worden met de Kraatsie kindershow. Ook is er de Kaieschaiters kleurplatenwedstrijd. Leuke prijzen voor de kinderen die Prins Dick den Derde en Adjudant Peter het mooiste inkleuren. De kleurplaten zijn te downloaden via www.kaieschaiters.nl, op de facebook pagina van de Kaieschaiters en we brengen ze langs op de scholen, kinderdagverblijven en verenigingen. Inleveren kan voor 22 maart op de Virgilius 11. Leuk dat op deze half vastendag ook de kleintjes weer lekker kunnen dansen en feesten. De kindercommissie is nog druk bezig om er voor jullie een onvergetelijke middag van te maken. Het Kinder karnaval is van 16.00 tot 17.00 uur, de zaal zal om 15.45 uur open zijn dus kom op tijd.

21.00 uur Half vastenfeest: De afsluiting van deze dag is de feestavond. Voor alle gelukkigen die een kaartje hebben kunnen bemachtigen belooft het een supergezellig feestje te worden. Prins Dick en Adjudant Peter openen de avond met een grote polonaise. Onze eigen DJ Jeroen gooit alle feestnummers de zaal in en Theo Mezz zal de zaal opwarmen voor een optreden van Rutger van Barneveld. Helaas kunnen we niet zoveel mensen kwijt als in onze grote Leutbunker op Mariënhoeve. Sorry voor de mensen die geen kaartje hebben, maar vol = vol en dat kan echt niet anders.

Volgend jaar: Iedereen kan alvast noteren dat we weer een groot weekend gaan organiseren in de sporthal. De data zijn bekend: zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 februari. Natuurlijk beginnen we dan met de Waikse Optog. Verder hebben we Kinderkarnaval, Senioren karnaval en de welbekende driefeestavonden. Er zijn al diverse artiesten geboekt zoals o.a. Theo Mezz, One Two Trio, Wipneus en Pim, Renee Schuurmans, de One Two Trio kindershow en Pater Moeskroen. Uiteraard houden we u op de hoogte via onze sociale media en via de lokale krant.

3x Alaaf

KV de Kaieschaiters

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie