Kinderkarnaval bij De Kaieschaiters
Kinderkarnaval bij De Kaieschaiters Kaieschaiters

Gratis feest voor Jong en Oud

22 maart 2022 om 09:00 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE De trotse Kaieschaiters kunnen melden dat het gelukt is om de Halfvastendag te organiseren. Zaterdag 26 maart is de datum en de festiviteiten zijn in het Calypso theater op de Markt. De feestavond is al weken compleet uitverkocht. Optredens van Theo Mezz en Rutger van Barneveld, deze zullen samen met de eigen DJ Jeroen gaan zorgen voor een unieke sfeer. De Kaieschaiters zien er naar uit om alle gelukkigen die een kaartje hebben te gaan zien in deze kleine Leutbunker. De zaal zal rond 20.45 uur open gaan en de aanvang is 21.00 uur. Kom op tijd want je wilt niks missen.

VOOR DE SENIOREN In de middag is het eerst de beurt aan de senioren. De zaal zal om 13.30 uur open zijn en de aanvang is 14.00 uur. Door de sponsoren, door de inspanningen van de vrijwilligers, door de prachtige versieringen, door het Calypso en natuurlijk door de Kaieschaiters is het gelukt om een heuse feestmiddag op te tuigen. Er zal gezongen worden, er zal gedanst worden, er zijn prijzen voor de best verklede en de ouderen kunnen opgehaald en of thuis gebracht worden. Voor de haal- en brengservice kan een mailtje gestuurd worden naar info@kaieschaiters.nl. of bel met 06- 14583225. Zoals u van het senioren karnaval gewent bent zal de entree gratis zijn en natuurlijk wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De senioren kunnen de portemonnee thuislaten en hoeven alleen maar te genieten van de gezelligheid. Alle senioren zijn welkom, dus schroom niet en kom ook even gezelligheid proeven.

VOOR DE KINDEREN Als de senioren klaar zijn en de zaal opgeruimd is dan is het de beurt aan de kinderen. Een kinderfeestje met een kleurplaten wedstrijd, een spetterend optreden van Kraatsie en natuurlijk Prins Dick den Derde en Adjudant Peter die voorop gaan in de polonaise. De ouders en begeleiders worden gevraagd zoveel mogelijk achter in de zaal te blijven, dan kunnen de kinderen maximaal feesten. Dit kinderkarnaval zal voor iedereen alcohol en rookvrij zijn. Het begint om 16.00 uur en de zaal zal vanaf 15.45 uur open zijn. Ook hier is de entree geheel gratis, er is wat te drinken, een verrassing van de Prins en natuurlijk prijzen voor de leukst verklede en voor de mooiste tekeningen. De kleurplaten liggen in diverse winkels en staan op www.kaieschaiters.nl. Let op en kom op tijd want vol = vol.

De Kaieschaiters zijn er super trots op dat het gelukt is om alle doelgroepen te bereiken. Maken een excuus aan de mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen en zijn super blij met de mensen die er mede voor gezorgd hebben dat we deze unieke Halfvastendag kunnen organiseren.

Wie weet, misschien wordt het wel een traditie!

Tot Zaterdag, 3x Alaaf

KV de Kaieschaiters

De senioren kunnen karnaval vieren
advertentie
advertentie