Mind-Walk voor mantelzorgers
Mind-Walk voor mantelzorgers Stichting Binding

Mantelzorg bijeenkomst met Mind-Walk

26 mei 2023 om 10:44 Zorg

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdag 8 juni organiseert Steunpunt Mantelzorg een activiteit in de buitenlucht. Ans Roest van Mind me Coaching neemt de deelnemers mee in de buitenlucht voor een Mind-Walk.

Als mantelzorger ben je gericht op de zorg voor een ander, in de Mind-Walk leer je om vooral ook goed voor jezelf te zorgen, vriendelijk te zijn voor jezelf. Mind-Walk is een toegankelijke mindful beweging les door mindful wandelen af te wisselen met ontspannen bewegingsoefeningen op de plaats en mindfulness-oefeningen. De bewegingsoefeningen zijn laagdrempelig en eventueel thuis toepasbaar. Iedereen kan meedoen op eigen niveau; ook zittend op een bankje kun je meedoen met de oefeningen. Daarnaast gaat ook het wandelen op eigen niveau. Het gaat daarbij niet om hard of ver lopen, maar om rust en ontspanning. Mind-Walk is daarom geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Het gaat tenslotte niet om het tempo, maar om het bewust, ontspannen en mindful in beweging zijn.

De start is vanaf Stichting Binding aan de Steenstraat 14A om 14.00 uur. De activiteit duurt anderhalf uur en er is tijd om na te praten en wat te drinken bij Stichting Binding. Aanmelden: mantelzorg@stichting-binding.nl of telefoon 0343-473070, dit in verband met het maximum aantal deelnemers. U bent als mantelzorger van harte welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie