Mind-Walk
Mind-Walk Stichting Binding

Mind-Walk in de buitenlucht

23 maart 2023 om 12:30 Zorg

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdag 30 maart organiseert Stichting Binding Mantelzorg een activiteit in de buitenlucht. Deze middag kunnen mantelzorgers deelnemen aan een Mind-Walk onder begeleiding van Ans Roest van Mind me Coaching.

Als mantelzorger ben je gericht op de zorg van een ander, in de Mind-Walk leer je om vooral ook goed voor jezelf te zorgen, vriendelijk te zijn voor jezelf. Mind-Walk is een toegankelijke mindful beweging les door mindful wandelen af te wisselen met ontspannen bewegingsoefeningen op de plaats en mindfulness-oefeningen. De bewegingsoefeningen zijn laagdrempelig en eventueel thuis toepasbaar. Iedereen kan meedoen op eigen niveau; ook zittend op een bankje kun je meedoen met de oefeningen. Daarnaast gaat ook het wandelen op eigen niveau. Het gaat daarbij niet om hard of ver lopen, maar om rust en ontspanning. Mind-Walk is daarom geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Het gaat tenslotte niet om het tempo, maar om het bewust, ontspannen en mindful in beweging zijn.

De Mind-Walk vindt plaats donderdag 30 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Er is tijd om na te praten en wat te drinken bij Binding. De start is vanaf Stichting Binding aan de Steenstraat 14A. Aanmelden (dit in verband met het maximum aantal deelnemers), kan via mantelzorg@stichting-binding.nl of telefoon 0343/473070. U bent als mantelzorger van harte welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie