Mantelzorg
Mantelzorg Mantelzorg

Mind-Walk voor mantelzorgers

6 oktober 2022 om 11:00 Zorg

WIJK BIJ DUURSTEDE Donderdag 13 oktober is er een Mind-Walk onder begeleiding van Ans Roest van Mind me Coaching. Als mantelzorger ben je gericht op de zorg van een ander, in de Mind-Walk leer je om vooral ook goed voor jezelf te zorgen, vriende­lijk te zijn voor jezelf. Mind-Walk is een toegankelijke mindful beweging les door mindful wandelen af te wisselen met ontspannen bewegingsoefeningen op de plaats en mindfulness-oefeningen.

De bewegingsoefeningen zijn laagdrempelig en eventueel thuis toepas­baar. Iedereen kan meedoen op eigen niveau; ook zittend op een bankje kun je meedoen met de oefeningen. Daarnaast gaat ook het wandelen op eigen niveau. Het gaat daarbij niet om hard of ver lopen, maar om rust en ontspanning. Mind-Walk is daarom geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Het gaat tenslotte niet om het tempo, maar om het bewust, ontspannen en mindful in beweging zijn.

Tijd: 14.00-15.30 uur. Locatie: Start vanaf Stichting Binding, Steenstraat 14A, Wijk bij Duurstede. Aanmelden is gewenst in verban met het aantal plaatsen. Aanmelden kan via mantelzorg@stichting-binding.nl of telefoon 0343-473075.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie