Denise Gijsbertse bij The Flower Booth
Denise Gijsbertse bij The Flower Booth The Flower Booth

The Flower Booth bestaat 1 jaar - bloemen en unieke accessoires

23 maart 2023 om 18:51 Zakelijk

ODIJK Al tijdens haar opleiding tot bloemist had Denise Gijsbertse de vurige wens om een eigen bloemenzaak te bezitten. Op 1 april is het één jaar geleden dat die droom werkelijkheid werd. Dan bestaat haar zaak The Flower Booth precies één jaar. Zij kijkt terug op leuke en leerzame maanden. In haar zaak zijn niet alleen bloemen en planten te koop, maar ook unieke accessoires.

Alle boeketten stelt ze zelf samen met de bloemen die ze bijna dagelijks op de veiling koopt. Bijna elke dag is er een nieuw assortiment in de winkel. ,,Ik ga mee met het seizoen en kijk wat ze in die tijd op de veiling hebben.” De prijsklasse van boekketten varieert van € 7,95 tot € 29,95.

BLOEMEN

Het is ook mogelijk om zelf een boeket samen te stellen. Denise kan daarbij adviseren over welke bloemen goed bij elkaar staan en wat een mooie kleurcombinatie is. Zij garandeert dat een boeket zeven dagen staat. ,,Ik hoor regelmatig van klanten dat de bloemen lang staan. Het is goed om te horen dat ze lang plezier hebben van hun boeket.” Ook voor bruidswerk en rouwstukken kan men bij The Flower Booth terecht. De bestelling van bruidsbloemen is op afspraak, omdat een gesprek daarover 1 á 1,5 uur kan duren.

Ook het assortiment accessoires wisselt regelmatig ,,Ik probeer steeds iets nieuws te kopen, zodat er elke keer weer iets anders in de winkel staat.” Nu zijn er unieke handbeschilderde vazen waarvan er maar één op de wereld bestaat. Deze zijn ook in bepaalde kleuren te bestellen. Daarnaast is er keuze uit waxinelichtjes, geurstokjes en -kaarsen.

BESTELLEN

Naast een aankoop in de winkel zijn er ook andere bestelmogelijkheden. Bedrijven en particulieren kunnen een abonnement naar keuze afsluiten voor bloemen en planten. Dan worden ze op regelmatige tijdstippen voorzien van verse boeketten, indien gewenst met een vaas of pot erbij. Een abonnement is er vanaf € 20,00. Het is ook mogelijk om via de website bloemen te bestellen en te laten bezorgen. Cadeaukaarten zijn vanaf € 5,00 voor elk gewenst bedrag te koop, deze zijn 1,5 jaar geldig en in haar zaak te besteden.

Denise is een vakspecialist en haar zaak is een erkend leerbedrijf. Daardoor mag zij mensen begeleiden. Inmiddels heeft ze twee stagiaires in dienst.

Om het 1-jarig bestaan van de winkel te vieren zijn er in het weekend van 31 maart tot en met 1 april leuke acties in de zaak.

The Flower Booth, de Meent 32C Odijk, theflowerbooth.nl
Instagram en Facebook: theflowerbooth_Odijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie