Sushi & Vega Bunnik.
Sushi & Vega Bunnik. Sushi & Vega

Sushi & Vega geopend, sushi’s voor een breed publiek

15 december 2021 om 12:37 Zakelijk

BUNNIK Bezorg- en afhaalrestaurant Sushi & Vega opende op 1 december haar deuren in Bunnik. Het assortiment is geschikt voor een groot publiek van sushi liefhebbers. Wij willen voor iedereen iets aanbieden,” zegt directeur Sushi & Vega Anass El Sekalle. Daarom verkoopt dit bezorgrestaurant naast het standaard assortiment ook vegetarische en veganistische sushi’s en Poké Bowls. Alles is halal en vers bereid. Op de bestellijst staan ook frisdranken en Oosterse snacks zoals Gyoza (deegpakketjes met vlees en kool red.). Deze zijn ook te verkrijgen in de vegetarische variant.

Karin Tim-Mijland

,,Wij hebben ervaren medewerkers die dagelijks klaar staan om de lekkerste sushi’s te bereiden.” De verschillende soorten zijn los te bestellen, maar ook samen in gevarieerde sushiboxen voor één of meerdere personen. ,,De boxen zijn goedkoper, dan zelf iets samenstellen.”

Alles is zodanig uitgezocht dat het bij elkaar past. Er zijn boxen met krokante ingrediënten kip en garnaal en gebakken ui, maar ook veganistische varianten en suprême boxen met verschillende soorten maki’s en special rolls.

VARIATIE Ook de Poké Bowls zijn al compleet. ,,We hebben er expres voor gekozen om ze zelf samen te stellen. Dan weten we dat het smaakt en efficiënt te bereiden is.” Zo voorkomt men dat een klant diverse ingrediënten combineert die achteraf niet blijken te smaken, omdat ze niet bij elkaar passen. De klant kan wel dingen aanpassen door een opmerking bij de bestelling te plaatsen of even te bellen. ,,Poké Bowls zijn in de mode, ze vullen goed voor een leuk prijsje.”

Ongeveer elke zes weken is er een nieuw vegetarisch en/of standaardproduct te vinden. ,,Er bestaan veel soorten fruit en groente, waar je iets mee kunt. Dat zijn we nu aan het uitproberen.” Zo komt er bijvoorbeeld een roll met mango en kip en de plantaardige variant daarvan.

OPENING ,,De opening van de zaak is leuk geweest,” vertelt Anass. Er stond een ballonboog voor de deur en bekenden kwamen bloemen brengen. Tijdens de opbouw van de zaak vroegen diverse passanten welke winkel er in het pand zou komen. Deze personen kregen een folder mee en verschillenden hiervan hebben al een bestelling geplaatst.

Vanwege de opening is er een speciale aanbieding: Bij besteding van € 25, ontvangt de klant één van de volgende sushi’s: een tempura ebi roll, sake roll, California roll of een vega roll gratis.

Sushi & Vega is een keten van restaurants. Er zijn vestigingen in Zaltbommel en Utrecht en nu dus ook in Bunnik.

Bestellen? Sushi & Vega, Dorpsstraat 29 in Bunnik. Bestellen kan online www.sushivega.nl, of via www.thuisbezorgd.nl en telefonisch: 030-880 44 59. Het bezorggebied is de Kromme Rijnstreek en een gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug. Zelf afhalen is ook mogelijk. 

De openingstijden zijn dagelijks van 14.00 uur tot 21.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie