Sybren van der Velden
Sybren van der Velden Mies photographie

Sybren van der Velden gekozen als lijsttrekker voor de VVD Wijk bij Duurstede

29 oktober 2021 om 12:24 Politiek


WIJK BIJ DUURSTEDE Sybren van der Velden is door de leden van de VVD uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek tijdens de algemene ledenvergadering van 27 oktober jl. unaniem gekozen als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Dit wordt de tweede raadsperiode dat Sybren van der Velden als aanvoerder van de Wijkse VVD aan de slag gaat.

Van der Velden zegt hierover: ,,Ik ben verheugd dat de leden van de VVD unaniem hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken door mij als hun lijsttrekker te verkiezen. Daarvoor wil ik mijn dank uitspreken. Ik zie het ook als een blijk van waardering voor de door ons als VVD team gevoerde politiek van de afgelopen vier jaar. Met ook het vaststellen van ons lokaal gerichte verkiezingsprogramma, zetten we vol in op een reëel en nog liberaler, vitaler en veiliger Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, er volop verder wordt gebouwd, voor een nog beter ondernemersklimaat en een reëel en betaalbaar duurzaamheidsbeleid. Wij gaan er weer vol voor!”

Voorzitter van de lokale commissie Ton van Heusden is ook meer dan tevreden: “Ik ben heel blij en trots dat Sybren weer lijsttrekker is voor de VVD bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij is enorm toegewijd en hij wilt het beste voor onze gemeente en de inwoners. Sybren is echt het boegbeeld van de VVD en we gaan vol vertrouwen de komende verkiezingen in.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie