Zietsen, mooie fietsroutes en leuke en interessante zienswaardigheden en belevenissen
Zietsen, mooie fietsroutes en leuke en interessante zienswaardigheden en belevenissen Rotary

Rotary Wijk bij Duurstede organiseert Zien en Fietsen, oftewel Zietsen

3 oktober 2021 om 09:38 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 9 oktober is de dag van het Zietsen. De Rotary organiseert op deze dag een unieke beleving. Kies één van de zeventien routes, pak de fiets en ga met een groep van maximaal tien mensen op ontdekking. De fietstochten gaan door Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Op 21 unieke locaties worden de deelnemers verrast door verhalen en belevenissen. Schrijf je in en doe mee. Door deelname worden tevens de goede doelen Stichting Bed en Hospice Duurstede gesteund.

Er zijn tal van mogelijkheden. Deelname kost € 22,50 per persoon, inclusief een lunch. Er zijn verschillende routes uitgezet met afstanden die variëren tussen de 17 en 44 km. Er kan worden ingeschreven met een groep, maar alleen mag ook. Elke groep wordt begeleid door een teamleider. Per route worden drie of vier locaties bezocht. Bij iedere locatie is iets bijzonders te zien of te beleven. Dat kan zijn een rondleiding, maar ook een bezoekje aan de kerkzolder of op een grote trekker rijden. Of stel je vragen aan de burgemeester, kijk hoe koeien automatisch worden gevoerd of ga mee varen.

Schrijf je nu in op www.zietsen.nl Hier zijn alle routes te vinden met de lokale zienswaardigheden en belevenissen. Maak een keus uit de routes en kies die route die je het meest aanspreekt. Alle groepen starten op de Markt, de lunch vindt plaats in de Grote Kerk. Bang voor een lekke band of fietspech, dat hoeft niet! De bezemwagen van Fietsdomein is er bij en zorgt eventueel voor een leenfiets.

advertentie
advertentie