Deze week de film The blue Caftan
Deze week de film The blue Caftan Theater Calypso

Agenda Calypso van 17 tot en met 24 mei

16 mei 2023 om 08:42 Podiumkunsten

WIJK BIJ DUURSTEDE Films en muziek in Theater Calypso komende week:

Filmhuisfilm: To Leslie – woensdag 17 mei, 20.00 uur. Leslie, een alleenstaande moeder in Texas, wint de loterij. Het prijzengeld is al snel op, en ze ontdekt dat ze alles heeft verloren wat haar dierbaar is. Jaren later, wanneer Leslie niet alleen meer met haar charmes weg kan komen en ze haar dieptepunt heeft bereikt, vecht ze om haar leven weer op de rails te krijgen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

BluesinWijk - Electric Blues – zaterdag 20 mei, 20.30 uur. De band Electric Blues geeft een eerbetoon aan de legendarische band Cuby + Blizzards. Deze show is zeker geen tribute….. maar zoals gezegd een eerbetoon aan Cuby + Blizzards, met alle grote hits zoals Window of my eyes, Distant Smile, Simple man, Another day Another road, Appleknockers Flophouse.

Filmhuisfilm: The blue Caftan – woensdag 24 mei, 20.00 uur. Halim heeft samen met zijn vrouw Mina een traditionele kaftanwinkel in de medina van Salé, Marokko. Zijn authentieke handwerk levert schitterende kaftans op. Hun hele huwelijk lang leven ze al met een geheim, maar desondanks heeft het echtpaar een enorme genegenheid voor elkaar. Mina’s ziekte en de komst van Youssef, een nieuwe leerling die het vak wil leren, zorgen ervoor dat dit fragiele evenwicht onder druk komt te staan. Verenigd in hun liefde, helpen ze elkaar om hun angsten onder ogen te zien. 

Voor meer info. over het volledige programma: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie