Warme truien voor alle leerkrachten op De Horn
Warme truien voor alle leerkrachten op De Horn obs De Horn

Truien voor de leerkrachten van De Horn

11 januari 2022 om 08:36 Onderwijs

WIJK BIJ DUURSTEDE De scholen zijn gelukkig op maandag 10 januari weer gestart. Veel vrolijke gezichten van de kinderen en vanzelfsprekend ook van de ouders. Het virus waart echter nog steeds rond. De besmettingscijfers zijn nog steeds heel hoog. 

Het is daarom voor de leerkrachten belangrijk om nog steeds enkele gedragsregels in acht te nemen. Alle leerkrachten en leerlingen vanaf groep 6 dragen een mondkapje in de hal en de collega’s houden onderling 1,5 meter afstand van elkaar. Het zou ook goed zijn om ook afstand te houden met de leerlingen. Dit is praktisch echter een onmogelijke zaak. 

Het is daarom belangrijk dat er goed geventileerd wordt in de school. Deuren en ramen moeten geopend zijn, omdat besmetting  namelijk ook kan plaatsvinden via virusdeeltjes die in kleine druppeltjes, aerosolen, door de ruimte zweven. Het is echter wel winter, de temperatuur buiten ligt laag. 

De temperatuur in een klaslokaal is daarom  de komende weken niet meer echt aangenaam. Vandaar dat de school aan iedere leerkracht een  warme trui heeft gegeven om deze koude winter door te komen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie