De stormbaan bedwingen om geld in te zamelen voor kinderbijbels.
De stormbaan bedwingen om geld in te zamelen voor kinderbijbels. Ali van Vemde

School met de Bijbel in Langbroek haalt bijna € 7.300 op voor kinderbijbels

31 mei 2021 om 08:51 Onderwijs

LANGBROEK De School met de Bijbel heeft bijna €7.300 opgehaald voor stichting Bible League. Via deze organisatie krijgen nu meer dan 1.200 kinderen in Zuid-Afrika een eigen kinderbijbel. De leerlingen van deze basisschool overwonnen een opblaasbare stormbaan om zo geld in te zamelen.

Op donderdag 27 mei was op het schoolplein een uitdagende stormbaan van maar liefst zeventien meter uitgezet. Als de leerlingen die wisten te overwinnen, zouden ze het geld krijgen wat hun sponsors hadden toegezegd. En dat lukte! Met de opbrengst kunnen nu meer dan 1.200 leeftijdsgenoten in Zuid-Afrika blij gemaakt worden met een kinderbijbel.

De speciale actie voor kinderen in Zuid-Afrika maakt onderdeel uit van het wereldwijde werk van Bible League, waarbij mensen en kinderen die nog nooit van God gehoord hebben bereikt worden met het Evangelie en betrokken worden bij Bijbelstudieprogramma’s.

Wilt u nog 1 of meerdere kinderbijbels aan de kinderen schenken in Zuid Afrika? Dat kan via https://bibleleague.nl/langbroek/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie