Volgend jaar wordt de Mauthausen Liederencyclus opgevoerd.
Volgend jaar wordt de Mauthausen Liederencyclus opgevoerd. Stichting Wijkse Projekten

Zangers en zangeressen gezocht voor Wijks projectkoor Mauthausen Liederen

Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Op 4 mei 2023 wil Stichting De Inrichting uit Wijk bij Duurstede met een samengesteld projectkoor de Mauthausen Liederencyclus van Mikis Theodorakis gaan opvoeren. Deze liederen passen uitstekend bij de Dodenherdenking die dag. De uitvoering hiervan stond al gepland voor mei 2020, maar kon wegens de coronamaatregelen niet doorgaan. Voor deze uitvoeringen zijn zangers en zangeressen van allerlei leeftijden van harte welkom!

DRIE UITVOERINGEN, VIER REPETITIES Het gaat om drie uitvoeringen van circa 45 minuten op 4 mei: om 18.30 uur, om 20.30 uur en om 21.30 uur. Gezamenlijke repetities hiervoor zijn op 1, 8, 22 en 29 april van 10.00 tot 12.30 uur. Dit alles is in de Rooms-Katholieke Kerk, Klooster Leuterstraat 35a in Wijk bij Duurstede.

Heeft u belangstelling, meld u dan voor 8 oktober aanstaande via een mailtje aan bij ruthschreuder@hetnet.nl. Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze projecten op https://de-inrichting.nl.

FINANCIËLE BIJDRAGE Aan alle zangers en zangeressen wordt eengeringe financiële bijdrage gevraagd. Voor uw bijdrage krijgt u professionele muzikale ondersteuning en maakt u straks deel uit van een bijzondere, spraakmakende uitvoering. Samen met de entreegelden en mogelijke fondsen hoopt Stichting De Inrichting zo het project financieel gezond te maken.

Heeft u vragen na het lezen van deze tekst? Stuur dan een mailtje naar Ruth Schreuder via bovenstaand emailadres.

advertentie
advertentie