Burgemeester Iris Meerts feliciteert Mimi en Ted van Zuijlen
Burgemeester Iris Meerts feliciteert Mimi en Ted van Zuijlen Ali van Vemde

Mimi en Ted van Zuijlen 60 jaar getrouwd en nog volop bezig in het vrijwilligerswerk

28 november 2023 om 14:24 Mensen

WIJK BIJ DUURSTEDE In het appartementengebouw aan de Jacob van Ruisdaelstraat kon niemand er omheen. Een rode loper en gouden ballonnen sierden de voordeur. Burgemeester iris Meerts kwam op 22 november bij het echtpaar langs om hen te feliciteren met dit bijzondere jubileum. Bij een drankje en een stukje van de prachtige bruidstaart werd gezellig bijgepraat.

Vanaf het begin, 15 jaar geleden, woont het echtpaar hier met veel plezier. Ted groeide op in Delft, Mimi komt uit Brabant. Hij is de op één na oudste uit een gezin van vijf kinderen, Mimi de jongste van acht kinderen. Via een collega leerden ze elkaar kennen. Ted werkte bij de luchtmacht waardoor ze een aantal jaren in Duitsland woonden. Mimi was bankbeambte in Breda en deed later administratief werk in Dordrecht. Tot haar 75ste werkte ze met heel veel plezier bij de Cornershop in Doorn.

Het echtpaar heeft twee kinderen en vier kleinzoons. „We zijn er erg gelukkig mee, we hebben fijne kinderen en kleinkinderen.” Het 60-jarig huwelijk is die avond gevierd met een club van 30 mensen bij De Engel.

Ook nu nog is het echtpaar zeer actief. Mimi werkt in het winkeltje in het E&E Gasthuis, Ted is graag actief bij de boomgaard en is als vrijwilliger te vinden op de afdeling somatiek in het E&E. Hun geheim: vooral bezig blijven, zowel geestelijk als fysiek. 

Een prachtig versierde entree
Ali van Vemde
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie