Heb je hart voor de Kromme Rijnstreek?
Heb je hart voor de Kromme Rijnstreek? VVV Kromme Rijnstreek

Gezocht: penningmeester voor VVV Kromme Rijnstreek

17 april 2024 om 10:32 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Ben jij financieel vaardig en wil je bijdragen aan de promotie van deze prachtige regio? VVV Kromme Rijnstreek heeft een unieke kans voor een enthousiaste penningmeester. ,,Sluit je aan bij ons dynamische team en speel een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van onze bloeiende organisatie. Wij zoeken een penningmeester voor gemiddeld 4 uur per week. Je zorgt voor een solide financiële basis waarop onze organisatie kan bouwen. Jouw inzet maakt het verschil voor meer dan 40 vrijwilligers, waaronder stadsgidsen en gastheren/-vrouwen, die zich inzetten voor de promotie en gastvrijheid van onze regio.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie en bankzaken en stelt de begroting op. Uiteraard woon je ook de bestuursvergaderingen bij”, aldus de VVV. ,,Dit is een kans om je financiële passie te combineren met maatschappelijke betrokkenheid.” 

Dus heb je zin in deze uitdaging? Heb je een hart voor financiën en ervaring met de genoemde verantwoordelijkheden? Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatie en cv naar: Roger Caubo, voorzitter@vvvkrommerijnstreek.nl

advertentie
advertentie