Anna Hakvoort (rechts) met enkele cursisten
Anna Hakvoort (rechts) met enkele cursisten Ali van Vemde

Open huis bij beeldhouwer Anna Hakvoort

Kunst

LANGBROEK Op een prachtige locatie aan de Langbroekerdijk A139 houdt Anna Hakvoort op zaterdag 4 en zondag 5 september open huis. Hier zal werk van cursisten en van haarzelf worden geëxposeerd. Zowel in de tuin als in de werkplaats staat het deze dagen vol met mooie beelden. Op beide dagen is er muziek.

Anna Hakvoort geeft al 15 jaar cursussen en workshops beeldhouwen in hout. Dit jubileum verdient de nodige aandacht. Daarom is er op beide dagen muziek en is er een kennismakingsworkshop Kung Fu Flow. Het atelier is zowel op 4 als 5 september open van 11.00 tot 17.00 uur.

DE SPEELPLAATS Het atelier is niet alleen geschikt voor mensen die hier hun creativiteit ontdekken, maar ook voor andere activiteiten is dit een prima locatie. „De Werkplaats gaat nog meer een Speelplaats worden,” zegt Hakvoort. „Denk bijvoorbeeld aan muziek of vertellingen, boeiende workshops en lezingen. Elke laatste zondag van de maand is er een optreden. Dat kan zijn muziek, een verteller, gedichten of een lezing over kunst of de natuur.” Op zondag 26 september bijt Abe de Verteller de spits af met Keltische verhalen over bomen en natuur. Yvonne van Almaren op Hang zorgt voor de muzikale omlijsting. Op de website www.annahakvoort.nl is alle informatie te vinden over de cursussen, open dagen en de Speelplaats.

advertentie
advertentie