Agenda Calypso Theater
Agenda Calypso Theater Ali van Vemde

Agenda Calypso Theater

14 december 2020 om 10:52 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Het programma voor de komende week in het Calypso Theater:

THE PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD woensdag 16 december 18.30 uur. Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten, Drama / Komedie, 119 minuten. Gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield. Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy. Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.
The Personal History of David Copperfield is zowel tragisch als hilarisch en wordt kleurrijk verteld door regisseur Armando Iannucci.


CORPUS CHRISTI woensdag 16 december 21.00 uur. Polen, Drama, 115 minuten. Geregisseerd door Jan Komasa. Met Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna en Eliza Rycembel. De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden. Vanwege zijn strafblad maakt hij alleen geen schijn van kans. Zijn leven krijgt echter een onverwachte draai als hij tijdens werkverlof in een dorpskapel wordt aangezien voor een jonge priester. De lokale gemeenschap kan hem goed gebruiken en Daniel besluit in zijn rol te blijven om het dorp te helpen met een onverwerkt trauma. Maar terwijl hij steeds zelfzekerder wordt als charismatische, onorthodoxe priester, ligt ontmaskering op de loer en wordt de angst dat zijn criminele verleden hem inhaalt steeds groter.

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD donderdag 17 december 18.30 uur. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

TENET donderdag 17 december 21.00 uur. Een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet. Aanvang: 21.00 uur

AFTER WE COLLIDED vrijdag 18 december 18.30 uur Verenigde Staten, Drama / Romantiek, 106 minuten. Geregisseerd door Roger Kumble
met Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford en Dylan Sprouse. Tessa en Hardin kenden een tumultueus begin van hun relatie. Tessa weet dat Hardin wreed kan zijn, maar wanneer een openbaring wordt onthuld over de oorsprong van hun relatie - en het mysterieuze verleden van Hardin - is Tessa van slag. Hardin zal altijd Hardin blijven. Maar is hij echt de diepzinnige attente kerel waar Tessa enorm verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk - of is hij de hele tijd een vreemde geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo eenvoudig. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, mogelijk de grootste in zijn leven. Een ruzie kan niet vermeden worden. Maar kan hij nog veranderen?

THE SINGING CLUB vrijdag 18 december 21.00 uur en woensdag 23 en 30 december 21.00 uur. Verenigd Koninkrijk. Drama / Komedie. 112 minuten.
Geregisseerd door Peter Cattaneo met Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan en Amy James-Kelly. Nu een groep Britse militairen afreist naar Afghanistan is het aan Lisa om activiteiten te organiseren voor de vrouwen die met hun kinderen achterblijven op de militaire basis. Lisa is echter wat chaotisch en daarom denkt Kate, die nog rouwt over de dood van haar zoon en wiens echtgenoot opnieuw naar Afghanistan gaat, behulpzaam te kunnen zijn. Het verschil in persoonlijkheid tussen Lisa en Kate zorgt voor onderlinge frictie, maar wanneer nieuwkomer Sarah voorstelt een zangkoor op te richten vallen de andere dames haar bij. Lisa en Kate proberen zo goed mogelijk samen leiding te geven haar het koor maar kunnen deze soldatenvrouwen hun eigen stem vinden?

In de Kerstvakantie verwacht……..:
-DE EXPEDITIE van FAMILIE VOS

-MISFIT 3

Voor meer info: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie