Deze week in Calypso
Deze week in Calypso Ali van Vemde

Agenda Calypso 2 tot en met 9 december

1 december 2020 om 18:30 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Het programma voor de komende week in het Calypso theater.

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD –woensdag 2 december (uitverkocht) en donderdag 17 december 18.30 uur

TENET – woensdag 2 december; een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet. Aanvang: 21.00 uur

SIBEL – donderdag 3 december; de 25-jarige Sibel is stom geboren en communiceert met de anderen in een voorouderlijke ‘gefloten’ taal. Sibel is erg onafhankelijk en verbeten jaagt ze met een geweer op een wolf die zich in het woud zou schuilhouden. Daarbij komt ze op een dag in contact met Ali, een man die op de vlucht is voor de autoriteiten. Aanvang: 18.30 uur

NASIR – donderdag 3 december; Nasir is een zachtaardige moslim, een man met een hard leven in India. Adoptiezoon Iqbal heeft het lichaam van een volwassene, maar het verstand en de kwetsbaarheid van een kleuter. Zijn baas in de textielwinkel doet weinig om zijn afkeer jegens moslims te verbergen. Ondanks alles blijft Nasir optimistisch. Aanvang: 21.00 uur.

NEIL4REAL – vrijdag 4 december; uitverkocht.

SINTERKLAASFilm – zaterdag 5 december aanvang 11.00 en 13.00 en 15.30 uur

UN FILS woensdag 9 december 18.30 uur; Tunesië / Frankrijk / Libanon / Qatar, Drama, 95 minuten. Geregisseerd door Mehdi Barsaoui. Met Sami Bouajila, Najla Ben Abdallah en Youssef Khemiri.Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven. Wat volgt is een race tegen de klok, waarbij Fares en Meriem geconfronteerd worden met tegenstrijdige emoties en moeilijke keuzes. In een serie wendingen legt het verhaal op ingenieuze wijze de realiteit van de huidige Tunesische samenleving bloot.

ROCKS DI woensdag 9 december 21.00 uur;: Verenigd Koninkrijk, Drama, 93 minuten.Rocks is een film van regisseur Sarah Gavron (Suffragette): een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen. De Brits-Nigeriaanse Shola – ook wel ‘Rocks’ genoemd – is vijftien jaar. Volgens de docenten op school moet ze gaan nadenken over haar toekomst, maar ze is vooral bezig met wat zich in haar thuissituatie afspeelt. Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt Rocks de zorg van haar jongere broertje Emmanuel op zich. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor en wordt ze omringd door haar vriendinnen.

Voor meer info: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie