Theater Calypso
Theater Calypso Ali van Vemde

Agenda Calypso Theater

16 november 2020 om 08:57 Film


De films in de komende week in het Calypso theater:

WIJK BIJ DUURSTEDE GLI ANNI PIÙ BELLI – donderdag 19 november, aanvang 18.30 + 21.00 uur; Italië, Drama. Geregisseerd door Gabriele Muccino. Met Pierfrancesco Favino, Micaela Ramazzotti en Kim Rossi Stuart. Gli Anni Piu Belli (de mooiste jaren) is een heerlijke zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD vrijdag 20 november en donderdag 26 november, aanvang 18.30 uur en 21.00 uur; Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET GROTE PIETENFEEST Zaterdag 21 november 11.00 + 13.00 + 15.00 + 17.00 uur en woensdag 25 november 14.00 + 16.00 uur. Sintfeest in Calypso! We geven een prijs aan de leukst uitziende Piet, kom jij ook verkleed? Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis; Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Voor meer info: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie