Vorig jaar kwam Sinterklaas met de Krommerijnder naar Cothen
Vorig jaar kwam Sinterklaas met de Krommerijnder naar Cothen Ali van Vemde

Brief van Sinterklaas voor Cothen

8 november 2020 om 14:02 Activiteiten

Lieve kindjes uit Cothen

Helaas is er door het coronavirus dit jaar geen sinterklaas intocht in Cothen, ook de Sint en de pieten houden zich aan de corona maatregelingen. Zoals jullie weten is de Sint ook al heel oud en moet goed oppassen voor corona.

Maar de Sint heeft natuurlijk wel iets heel leuks bedacht, want ik kom wel natuurlijk! Als alle kinderen uit Cothen van 1 jaar tot en met 10 jaar een mooie kleurplaat maken en deze op zaterdag 21 november 2020 voor 10.00 uur op een zichtbare plek voor het raam hangen, dan komen de pieten wat lekkers brengen. Wonen er meer kindjes van deze leeftijdscategorie op hetzelfde adres hang dan meerdere kleurplaten op. Per kleurplaat wordt wat lekkers gebracht.

Let de 21e goed op misschien zie je wel een piet op straat huppelen, maar ga dan niet allemaal tegelijk naar buiten: blijf voor of in je huis en kijk bij de voordeur of daar wat lekkers hangt.

P.s. Ook aan de kindjes in het buitengebied is gedacht, laat papa of mama even een appje sturen naar Jody Keller 0615041544 dat je ook een kleurplaat hebt hangen, dan worden jullie ook zeker niet vergeten.

Lieve groetjes Sinterklaas

advertentie
advertentie