Hans de Ligt overhandigt de Glossy aan Alexander van Bax Lederwaren
Hans de Ligt overhandigt de Glossy aan Alexander van Bax Lederwaren Ali van Vemde

Verkoop Glossy Mooi Lokaal gestart

19 augustus 2020 om 11:48 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Het is er, de Wijkse Glossy! Afgelopen week bracht Hans de Ligt van ondernemerinwijk.nl ze rond bij de ondernemers in de binnenstad, Cothen en Langbroek die aan deze eerste Mooi Lokaal Glossy hebben meegewerkt. Het resultaat mag er zijn. De Glossy is bij deze ondernemers te koop, maar ook via ondernemerinwijk.nl/shop En het leuke is dat met het kopen van de Glossy je de ondernemers steunt, maar ook lokale sportverenigingen. Ondernemers steunen op hun beurt lokale goede doelen. Zij schenken de opbrengst bijvoorbeeld aan kinderboerderij De Vliert, Dit-Is-Het en SchaatsbijDuurstede.

door Ali van Vemde

Al bij de entree van Wijk bij Duurstede hangt een groot spandoek om iedereen die de stad in gaat hierop attent te maken. Met dank aan De Kaieschaiters voor het gebruik mogen maken van hun spandoekruimte. In de Glossy is heel veel informatie te vinden over ondernemers. Het Ondernemersfonds vertelt waarom zij een budget beschikbaar stelt aan projecten, zoals deze Glossy. Het biedt ondernemers de kans om samen initiatieven op te zetten. Steven Verhaar (VVD) vertelt dat hij bewondering heeft voor de manier waarop de ondernemers de coronacrisis door komen en pleit voor lokaal inkopen. Centrummanager Joke Twigt is enthousiast over Mooi Wijk bij Duurstede! Daarnaast zijn er heel veel persoonlijke verhalen te lezen van onze lokale ondernemers. Je kunt je eigen tattoo ontwerpen en misschien wel winnen, je eigen mondkapje maken en voor de kinderen heeft de Glossy een mooie kleurplaat. Een strip over Dorestad mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Het doel van deze Glossy is dat inwoners van Wijk, Cothen en Langbroek gebruik maken van de diensten en producten van de lokale ondernemers. Er wordt op dit moment al hard gewerkt aan de volgende nummers, waarin ambachten en eten en drinken volop in de belangstelling staan. Ben jij zo’n ondernemer die een mooi verhaal heeft of ken je zo iemand, geef het dan door aan hans@ondernemerinwijk.nl of bel voor informatie naar 06 53796509. Zorg dat jij de Glossy ook in je bezit krijgt, want er zijn heel veel mooie kadobonnen in te vinden.

advertentie
advertentie