Geen handjes schudden dit jaar, maar wel de avonturen mee beleven
Geen handjes schudden dit jaar, maar wel de avonturen mee beleven Ali van Vemde

Geen Sinterklaasfeestjes, wel filmpjes. Sinterklaas is op weg naar Wijk bij Stuurstede

4 november 2020 om 09:36 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Iedereen zal begrijpen dat helaas de Sinterklaasfeestjes in Wijk bij Stuurstede, zoals de feestelijke intocht, het SinTheater, het Sinterklaasontbijt en Sintdaaag, dit jaar niet door kunnen gaan. Maar Sinterklaas heeft laten weten dat hij wel op de boot onderweg is naar Wijk bij Stuurstede. Dat is goed nieuws voor alle kinderen!

Ook Sinterklaas weet niet zeker of alles goed zal komen, want er zijn een paar pieten meegekomen die allerlei domme dingen doen. Zo was gisteren de staf ineens zoek en bleek dat een piet die had omgebouwd tot visnet. Hij zat ermee te vissen op het achterdek! Een andere dag deden een paar pieten een overgooispelletje met hun mutsen. Helaas hadden ze er niet aan gedacht dat het hard waaide en dus gingen de mutsen overboord! En zo zijn er nog veel meer avonturen. Hoe dat allemaal af gaat lopen?

VEEL GYMMEN De pieten doen gelukkig ook veel goede dingen. Zij zorgen ervoor dat de goede namen op de cadeautjes komen en ze gymmen heel veel, zodat ze straks fit genoeg zijn om overal heen te rennen en op het dak te klimmen. De cadeautjes voor de Wijkse kinderen komen gelukkig wel mee op de boot, een schoentje zetten kan dus nog wel. En op 5 december komen ze ook vast nog wel even bij jullie langs.

MEEBELEVEN Om alle kinderen in Wijk bij Stuurstede toch op de hoogte te houden van alles wat hij meemaakt, heeft Sinterklaas besloten de kinderen via de website dagsinterklaasje.nl alle avonturen mee te laten beleven. Ook via facebook.com/sinterklaaswijkbijduurstede zijn de bezigheden en de avonturen van Sint en de pieten te volgen. En er komt een youtubekanaal. Dat belooft veel kijkplezier.

ELKE DAG KIJKEN Vanaf 10 november zijn alle avonturen elke dag vanaf 17.00 uur te bekijken. Houd de social media in de gaten, dan weet je wat er de komende weken allemaal staat te gebeuren. De pieten weten er ieder jaar weer een gezellige boel van te maken, dus zorg dat je geen filmpje mist!

Veel pepernotengroetjes van Sinterklaas en pieten op de boot.

advertentie
advertentie