Een mooi programma
Een mooi programma Kaieschaiters

Kaieschaiters kaartverkoop begonnen

15 januari 2024 om 11:11 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Het is nog maar een kleine vier weken en dan staat het Kaieschaiterskarnaval voor de deur. Op zaterdag 10 februari start om elf over 1 de Waikse Optog. De bonte stoet trekt door de Geer, door de Heul, langs de binnenstad en door de Engk (natuurlijk langs het E en E Gasthuis) zo naar de Leutbunker. Iedereen wordt dan verzocht om mee te gaan voor de gratis instuif en prijsuitreiking.

Ook op 10 februari het Openingsbal. Optredens van Theo Mezz en Marco Kraats en natuurlijk de Kaieschaiters DJ’s Jeroen en Giel gaan ervoor zorgen dat het een groot feest wordt. De kaartverkoop is begonnen op Kaieschaiters.nl en koop je kaartje op tijd want vol is vol. De kaartverkoop gaat zo snel dat we nu al driekwart van de kaartjes kwijt zijn.

Zondag 11 februari is het de gratis entree dag bij de Kaieschaiters. s ’Morgens, deur open vanaf 10.00uur, de Kraatsie kindershow. Gratis entree voor de kinderen, gratis entree voor de ouders en begeleiders. Aanvang kindershow 10.30uur.

In de avond vanaf 20.00uur het Noppesbal. Ook hier kan je, als je tenminste verkleed bent, gratis naar binnen. Optredens van Jeffrey van Bennekom en daarna zet Feestnation de feestzaal op zijn kop.

Maandagmiddag is het tijd voor de Senioren. Je kan opgehaald en thuisgebracht worden, bel met Sjaak, 06-14583225. Je kan ook opstappen bij het E en E en je wordt naar de Leutbunker gebracht. Voor de senioren is er een hapje en een drankje en er zijn leuke optredens. Vanaf 13.00uur is de zaal open en de middag is van 14.00-16.00uur.

Het Slotbal is het sluitstuk van het feestweekend. Het is gelukt om de absolute nummer een van Nederland naar ons mooie Waik te halen. Marco Schuitmaker zal zijn mega hit, de Engelbewaarder, door de Leutbunker laten galmen. In het voorprogramma ook nog Ammar dus ook dit beloofd een super avond te worden. Ook deze kaartjes kan je reserveren via kaieschaiters.nl.

Vragen, opmerkingen of ander zaken kan altijd via info@kaieschaiters.nl

Volgende week weer een stukje in deze krant. Dan hebben we het over de kaieschaiters gaan digitaal.

3x Alaaf K.V. de Kaieschaiters

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie