Het openingsbal van De Kaieschaiters komt er aan.
Het openingsbal van De Kaieschaiters komt er aan. Kaieschaiters

Openingsbal De Kaieschaiters, de allerlaatste kaarten voor een fantastische avond

25 januari 2023 om 10:26 Activiteiten Tips van de redactie

WIJK BIJ DUURSTEDE De voorverkoop van het Kaieschaiters Openingsbal gaat zo snel dat Karnavalsvereniging De Kaieschaiters aan de tweede batch kaarten is begonnen. Iedereen die er nog bij wil zijn op zaterdag 18 februari in de Leutbunker op Sportpark Mariënhoeve, doet er verstandig aan het kaartje te bestellen via kaieschaiters.nl. Dat is de beste manier om zeker te weten dat je erbij bent op deze feestavond.

Er zijn optredens van Theo Mezz en de Feest DJ’s Wipneus & Pim, die vanaf het grote podium de muziek zullen verzorgen. De rest van de avond is voor eigen DJ Jeroen. Het belooft weer een fantastische avond te worden in de Kaieschaiters Leutbunker. Voor de eerste keer weer na een periode van twee jaar geen karnaval kunnen vieren.

ZORGEN AAN DE KANT Zal iedereen nog weten hoe het gaat. Handje op de schouder van je voorganger en op heerlijke muziek een polonaise starten. Even weg uit de dagelijkse sleur en gewoon een avondje (beter nog: een heel weekend) losgaan. Zorgen aan de kant en met z’n allen onvergetelijke herinneringen maken. De Kaieschaiters zijn er klaar voor, jullie ook?

DITGITAAL AFREKENEN Nieuw in de Leutbunker is het digitaal afrekenen bij de bar. Niet meer in de rij voor de bonnen maar gelijk feest vieren. Afrekenen kan bij de bar met je pinpas, smartwatch of telefoon. Heb je alleen maar cash geld mee (dat heeft bijna niemand meer maar ok) dan kan je dit bij onze Rob (voorheen van de bonnen) inwisselen voor een digitaal pasje. Hier word je tegoed op gezet en dan kan je er bij de bar consumpties mee halen. Is het pasje leeg? Gooi hem niet weg, want het pasje  kan weer worden opgewaarderd bij Rob.

Maar eerst zorgen dat je erbij bent en je kaartje reserveren voor een fantastische avond. Het Openingsbal is zaterdag 18 februari en de zaal is om 20.00 uur open.

BOERENBAL Om alvast op te warmen voor het karnavalsweekend is er op zaterdag 4 februari het Boerenbal in Theater Calypso. De hele Raaf van Elf ontvangt de bezoekers in Boerenkiel. Prins Rob den Tweede en Adjudant Wim zijn natuurlijk in vol ornaat. DJ Gert-Jan en feestzanger Alex brengen Wijk bij Duurstede in feeststemming. Het karnavalsweekend is op 18, 19 en 20 februari. Er is een vol programma. Denk aan De Waikse Optog, de instuif, het Openingsbal, de Kindermorgen, het Noppesbal, de Seniorenmiddag en het Slotbal. En natuurlijk zullen deze drie avonden weer tal van artiesten komen optreden, zoals Rene Schuurman, One Two Trio, Rene Eshuis, Pater Moeskroen en John de Bever. Op de website van De Kaieschaiters is het volledige programma te vinden.

3x Alaaf

KV de Kaieschaiters

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie