Wie worden de opvolgers van Prins Dijkie de Eerste en Adjudant Peter
Wie worden de opvolgers van Prins Dijkie de Eerste en Adjudant Peter Kaieschaiters

Kaieschaiters Prinsenbal

10 november 2019 om 10:38 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 16 november begint het nieuwe Karnavalsseizoen. Bij het grote Calypso Theater op de Markt maken de Kaieschaiters om 11 over 11 de nieuwe Prins bekend.

Het belooft een super leuke avond te worden met GO DJ Bryer en een spetterend optreden van Marco Kraats. De entree is natuurlijk gratis en we beginnen om 21.00 uur aan het nieuwe seizoen.

Dat seizoen wordt helemaal super, je kunt alvast de data 22, 23 en 24 februari in je agenda vrijhouden want het programma is voor iedereen. Te beginnen op zaterdag 22 februari met de Waikse Optog en daarna een gezellige instuif en de prijsuitreiking. Op die zaterdagavond het Openingsbal met Barry Badpak en de Double Dj´s. Op zondagmorgen, het is dan 23 februari starten we met de One Two Trio kindershow en op die avond hebben we Theo Mezz en Wipneus en Pim op het Noppesbal.

De maandagmiddag reserveren we voor de Senioren. In de grote Leutbunker, na het succes van vorig jaar, doen we dat dit jaar dunnetjes over. Uiteraard volledig gratis en de hapjes en de drankjes worden ook verzorgd.

Op de maandagavond, 24 februari, het traditionele Vuige Maandag Bal, dit jaar helemaal speciaal want het is de Kaieschaiters gelukt om Frans Bauer te boeken. Samen met Marco Kraats gaat hij het Vuige Maandag Bal op de kaart zetten. De online kaartverkoop voor het grote weekend loopt al, via www.kaieschaiters.nl zijn de tickets te reserveren. Als je er snel bij bent kan je mee profiteren van een mooie vroeg boek korting.

Maar we beginnen met het Prinsenbal. Zaterdag 16 november 21.00 uur bij het Calypso Theater. Dan wordt duidelijk wie de opvolgers van Prins Dijkie de Eerste en zijn Adjudant Peter worden. Het belooft een gezellige avond te worden dus heb je zin in een feestje zorg dan dat je erbij bent.

Tot zaterdag, wij hebben er zin in! KV de Kaieschaiters

advertentie
advertentie