Het Prinsenbal is de start van het nieuwe karnavalsseizoen
Het Prinsenbal is de start van het nieuwe karnavalsseizoen KV de Kaieschaiters

Prinsenbal bij de Kaieschaiters

8 oktober 2023 om 12:08 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Karnavalsseizoen 2023-2024 staat weer voor de deur. Traditiegetrouw trappen de Kaieschaiters het seizoen af met het Prinsenbal. Wie volgen Prins Rob den Tweede en Adjudant Wim op? Op 11 november om 11 over 11 zal het bekend worden gemaakt, dan is Prins Rob uit zijn Functie ontheven en wordt de nieuwe proclamatie voorgelezen. Door die Proclamatie wordt duidelijk wie de Kaieschaiters voor gaat in weer een nieuw seizoen. De Prins kiest zijn Adjudant en zo weet iedereen hoe het dit jaar gaat gebeuren.

Wil je erbij zijn, reserveer dan je kaartje via kaieschaiters.nl, Doe dit op tijd want vol is vol. Het Prinsenbal, zal net als later het Boerenbal gehouden worden in het Calypso Theater op de Markt in Wijk bij Duurstede. Tijden het Prinsenbal, na bekendmaking van de nieuwe Prins der Kaieschaiters, zal er een spetterend optreden zijn van Marco Kraats. Kortom, een avond die niemand wil missen die van een feestje houdt.

SEIZOEN 22023-2023 Natuurlijk is er nog veel meer te doen in het aankomende seizoen. Noteer alvast de data 27 januari (Boerenbal) en natuurlijk 10, 11 en 12 februari 2024 voor het grote weekend. Via deze krant en de sociale media zal het programma helemaal bekend worden gemaakt. Het hele programma met een keur aan artiesten is geboekt en er is weer geprobeerd iets aan te bieden voor jong tot oud. Boerenbal, de Waikse Optog, de instuif, het Openingsbal, Kinderkarnaval, het Noppesbal, Seniorenmiddag en natuurlijk het Slotbal is wat de Kaieschaiters voor Wijk bij Duurstede en omstreken organiseren. Het Boerenbal nog bij Calypso en de rest allemaal in de Leutbunker op Sportpark Mariënhoeve. 

Maar nu eerst het Prinsenbal. Zaterdag 11 november dus en de zaal zal vanaf 21.00uur geopend zijn. De eigen DJ’s Jeroen en Giel, de nieuwe Prins en Adjudant en natuurlijk Marco Kraats en de rest van de Kaieschaiters staan garant voor een super gezellig feestje. Ben je er bij op 11 november, ga dan naar kaieschaiters.nl en reserveer je kaartje,

3x Alaaf KV de Kaieschaiters

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie