Slotbal met John de Bever en Pater Moeskroen
Slotbal met John de Bever en Pater Moeskroen Kaieschaiters

Laatste Waikse Karnavalsdag op 20 februari met seniorenmiddag en slotbal

6 februari 2023 om 09:20 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Bij de Kaieschaiters is de maandag de laatste dag van het Waikse Karnaval. 20 februari is dan ook een bomvolle dag die staat voor heel veel gezelligheid.

SENIORENMIDDAG Als het tapijt erin ligt, de tafels en de stoelen geplaatst zijn en de hapjes klaargezet, dan gaat de deur open voor de Senioren middag. Alle senioren zijn welkom en De Kaieschaiters zorgen ervoor dat ze een onvergetelijke middag krijgen. Senioren die niet op eigen gelegenheid kunnen komen, kunnen zich aanmelden bij Sjaak van de organisatie. Zijn nummer is : 06-14583225 en dan wordt afgesproken dat u wordt gehaald en gebracht. Er zijn optredens van Theo Mezz en Rene Eshuis en ook een act van de Schellenbellen. De Kaieschaiters kunnen, door medewerking van diverse sponsors, het hele programma gratis aanbieden. Genieten van de optredens, meezingen en een hapje en een drankje zonder dat er iets betaald hoeft te worden. Zij willen de Senioren een onvergetelijke middag bezorgen, zeg het voort en kom met z’n allen, ze hebben er heel veel zin in. De middag begint om 14.00uur de zaal zal een uurtje eerder open zijn. Het feest gaat door tot rond de klok van 16.00uur.

SLOTBAL Op maandagavond staat het traditionele Slotbal op het programma. Nog een keer met z’n allen de polonaise lopen, meezingen en feestvieren. Met een boordevol muziekprogramma wordt van deze laatste avond een super avond gemaakt. De eigen DJ Jeroen, John de Bever en Pater Moeskroen zorgen voor de juiste stemming. Kaartjes voor de laatste avond zijn online te koop via kaieschaiters.nl De zaal zal om 20.00uur open gaan en dan wordt het een groot feest. 

Het gehele programma is te vinden in het programmaboekje, dat afgelopen weekend huis aan huis is bezorgd. Niet ontvangen, neem dan even contact op met De Kaieschaiters.

3x Alaaf

KV de Kaieschaiters

Het wordt weer een fantastisch feest
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie