Dit jaar kan er weer worden geschaatst op de Markt
Dit jaar kan er weer worden geschaatst op de Markt Schaats bij Duurstede

Schaats bij Duurstede 2021

25 september 2021 om 12:02 Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Schaats bij Duurstede is weer begonnen met de organisatie van dit mooie evenement. Dit jaar zal op de Markt weer een mooie schaatsbaan worden gerealiseerd. Dit zal plaatsvinden van 11 tot 23 december. Deze twee weken wil Schaats bij Duurstede de schoolkinderen in de gemeente laten genieten van gratis schaatsen. Zij kunnen daarbij komen met eigen schaatsen, maar ook gebruik maken van leenschaatsen.

Om dit te realiseren is Schaats bij Duurstede op zoek naar nog meer vrijwilligers die hierbij willen ondersteunen. Het gaat om het coördineren, uitgeven van schaatsen, kinderen helpen en op orde houden van de baan. Er wordt gebruik gemaakt van een rooster waar je met twee personen in een tijdvak van drie uur wordt ingedeeld, op een dag en tijdstip dat zelf aangegeven kan worden.

Wil je meehelpen om met dit schaatsfestijn alle kinderen een fijne ervaring te laten beleven en dit evenement te laten slagen? Neem dan contact op met Gene, telefoonnummer 06 81336284, meld je aan via het contactformulier op www.schaatsbijduurstede.com of mail naar schaatsbijduurstede@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie