Christianne van den Heuvel
Christianne van den Heuvel E&E Gasthuis

Drie op een Rij: Bij het E&E wordt veel aandacht besteed aan vaccineren

13 januari 2021 om 10:08 Corona

WIJK BIJ DUURSTEDE Heel voorzichtig kunnen we gaan kijken naar een tijd dat corona niet meer ons leven beheerst. In Drie op een Rij vertellen ds. Jan Offringa, zorgmedewerker Christianne van den Heuvel en basisschooldirecteur Jan Heijman wat zij de komende tijd verwachten. In deel 2: Christianne van den Heuvel.

Christianne van den Heuvel werkt in de zorg bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis. Zij is er blij mee dat nu is gestart met het vaccineren tegen corona. Ook de volgorde van groepen mensen die ingeënt worden vindt ze prima. „Ik denk dat op deze manier de meeste zwakke mensen beschermd worden.” Op de vraag of zij zich laat inenten is Van den Heuvel duidelijk: „Ja, ik laat me inenten omdat ik wil dat de pandemie zo snel mogelijk afneemt. Bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis besteden we ook veel aandacht aan het vaccineren,”

Wel verwacht Van den Heuvel dat het nog meer dan een jaar gaat duren voordat de extra maatregelen niet meer nodig zijn.

In deel 1 vertelt ds. Jan Offringa over zijn verwachtingen. https://www.wijksnieuws.nl/lokaal/corona/659037/drie-op-een-rij-de-eerste-vaccinaties-zijn-een-feit-vanaf-pasen 

advertentie
advertentie