Lebbis
Lebbis Martin Oudshoorn Photographs; Martin Oudshoorn

Agenda Calypso 17 tot en met 24 november

16 november 2021 om 08:50 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE FILM: NO TIME TO DIE – woensdag 17 november en dinsdag 23 november. In ‘No Time to Die’ heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie. Aanvang: 20.00 uur

FILM: THE FATHER – donderdag 18 november - uitverkocht

FILM: DRUK – donderdag 18 november. Martin en zijn drie collega’s beginnen aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven, omdat er theorie bestaat dat dit geestverruimend werkt en problemen vermindert. De eerste resultaten zijn zeer positief, maar voor sommigen blijkt het steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden.
Aanvang: 21.00 uur

LEBBIS –Cabaret vrijdag 19 november. Volgens onderzoek van de Amerikaans arts MacDougall zou de menselijke ziel 21,3 gram wegen. Er is twijfel aan zijn onderzoek. Dat vind ik logisch. Het onderzoek is gedaan begin 20ste eeuw en daarna nooit herhaald. Ik snap wel waarom. Toch wil ik het met u hebben over de ziel, wat het ook is. Sta je op een mooie zomeravond, kan ook een winteravond zijn, als je maar buiten bent, naar de sterrenhemel te kijken. Dan weet je ogenblikkelijk; wij doen er totaal niet toe. Als wij er niet toe doen, rest ons maar 1 ding. Doen Alsof. En dat spelletje noemen we dan leven. Met die ziel van ons. En het mooie van doen alsof is, dat alles kan. We kunnen het spel helemaal zelf ontwerpen, de regels, de beloning, het begin en het einde. Dus dat ga ik met u bespreken en wel op uiterst humoristische wijze. Want dat bent u van mij gewend en ik heb daar zelf ook lol in. Dus welkom in mijn attractie. Lebbis speelt De Ziel.
Aanvang: 20.30 uur

Voor meer info: www.calypsotheater.nl
Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie