Proosten op een nieuw bestuur.
Proosten op een nieuw bestuur. TC De Kamp

Nieuwe banen en een nieuw bestuur voor TC De Kamp uit Cothen

8 december 2023 om 12:45 Tennis

{COTHEN] Het nieuwe jaar in met nieuwe tennisbanen én een nieuw bestuur. Tennisvereniging De Kamp in Cothen is vastbesloten om de leukste en gezelligste tennisvereniging van de regio te worden. ,,Wij bieden een prachtige sport aan die niet alleen goed is voor je fysieke en mentale fitheid, maar ook een geweldige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten”, aldus de nieuwe voorzitter Nico Verdonck. 

Het onlangs aangetreden nieuwe bestuur heeft als doel een bruisende tennisclub creëren, waar leden zich thuis voelen, betrokken zijn en graag met elkaar op de baan staan. laat de vereniging weten. ,,Belangrijke taak voor het bestuur om dit te gaan faciliteren voor aspirant leden en vooral voor de jeugd. Samen met de enthousiaste tennisleraar, Edwin van der Hoeven, zullen meer trainingen en clinics voor jong en oud aangeboden gaan worden. Ook wordt de samenwerking met andere tennisverenigingen in de buurt voorgezet om het diverse activiteitenaanbod uit te bereiden, zoals het recente Kromme Rijn jeugdevenement. Onlangs zijn alle vier de tennisbanen compleet vernieuwd, de nieuwe kunstgrasbanen zorgen voor optimaal spelcomfort en zijn het hele jaar door bespeelbaar.”

NIEUWE ENERGIE

,,Het nieuwe bestuur is vastbesloten om de club verder te ontwikkelen en nieuwe energie te geven en we bedanken het oude bestuur voor hun jarenlange inzet en enthousiasme voor de club!’, aldus Nico.

,,Bij TC De Kamp uit Cothen draait alles om (spel)plezier op een kleinschalige club. Dus als je zin hebt om in het nieuwe jaar te beginnen met tennissen of het weer op te pakken, neem dan contact op via ledenadministratie@tcdekamp.nl of kom langs om de sfeer te proeven.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie