Zwerfafval
Zwerfafval vrij van rechten

Zwerfvuil-opruimochtend in Cothen en Langbroek

19 februari 2023 om 14:30 Natuur en milieu

COTHEN/LANGBROEK De werkgroep Opgeruimd Wijk organiseert op zaterdag 25 februari een opruim- en ontmoetingsochtend in Cothen en vervolgens op zaterdag 4 maart in Langbroek. Diverse inwoners van Cothen en Langbroek nemen al deel aan de werkgroep en hebben een ‘eigen gebiedje’ in hun woonomgeving ‘geadopteerd’ om dat vrij te houden van zwerfvuil; goed voor het milieu en fraaier voor de omgeving! ,,Wilt u dat voorbeeld volgen, of bent u al actief als zwerfvuil-opruimer in Cothen of Langbroek, dan nodigen wij u van harte uit voor deze ochtenden”, aldus de oproep van de werkgroep.

De opruimochtend in Cothen vindt plaats op zaterdag 25 februari. Locatie: Verenigingsgebouw Excelsior, De Krib, Kersenakker 33. De opruimochtend in Langbroek vindt plaats op zaterdag 4 maart. Locatie: dorpshuis De Toekomst, Prinsenplein 3.

Om 9.45 uur staat de koffie klaar. ,,Na een korte kennismaking en informatie over de werkgroep gaan we in groepjes uiteen om zwerfvuil op te ruimen. Om 11.45 uur komen we dan weer terug en sluiten het af met een drankje.”

Wie wil deelnemen aan deze activiteit kan zich aanmelden met een mail aan opgeruimdwijk@vnmw.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie