Vrijwilligers zijn nodig om de continuïteit van de vereniging te waarborgen.
Vrijwilligers zijn nodig om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Stichting Wijksport

Sportcafé voor sport- en beweegaanbieders

Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE/LANGBROEK Op maandag 13 juni organiseren Stichting Wijksport en de gemeente een sportcafé met twee inspiratiesessies over ‘Vrijwilligersmanagement’ en ‘Jouw club klaar voor de toekomst’. Ine Klosters geeft vanuit NOC*NSF de inspiratiesessies. Sport- en beweegaanbieders zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen in de kantine van voetbalvereniging SVL in Langbroek.

Tijdens deze sessies neemt Ine Klosters de aanwezigen mee in de onderwerpen en inspireert om verder aan de slag te gaan. Het DNA van de club, de visie op de gouden driehoek ‘sportaanbod – accommodatie – kader’ en het inspelen op maatschappelijke veranderingen staan daarbij centraal. Tijdens de workshop worden de mogelijke valkuilen en kansen van de vereniging besproken. Maar ook wordt geleerd hoe je continuïteit van de club kunt waarborgen en daarmee een gezonde toekomst creëert. Daarnaast is er aandacht voor het met een vernieuwde blik kijken naar hoe je omgaat met vrijwilligers binnen jouw club en leer je hoe je als vereniging aansluit bij de drijfveren van vrijwilligers.

De workshop vindt plaats op 13 juni van 19.00 tot 22.00 uur aan de Alexanderdreef 16 in Langbroek. Opgeven kan tot en met 8 juni via het online aanmeldformulier van stichting wijksport. Het is goed als meerdere personen binnen de vereniging zich inschrijven. Zo wordt de opgedane kennis binnen de vereniging beter geborgd.

Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met Roben Schenk van Stichting Wijksport, roben@stichtingwijksport.nl of 06 33567036 of kijk op de website www.stichtingwijksport.nl

Sportcafé voor sportaanbieders
advertentie
advertentie