Zaterdag 20 augustus opent Kringloop Wijk
Zaterdag 20 augustus opent Kringloop Wijk Kringloop Wijk

Feestelijke opening Kringloop Wijk

Winkels

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zaterdag 20 augustus aanstaande 12.00 uur opent Kringloop Wijk haar Deuren. Kringloop Wijk is gevestigd op de Peperstraat 26, de voormalige Tweede Winkel. De eigenaresse van de Tweede Winkel was al enige tijd op zoek naar een maatschappelijk ondernemer om haar winkel over te nemen. Belangrijk hierbij was dat het een organisatie moest zijn zonder winstoogmerk. Die partij vond zij in Stichting Kringloopcentrum Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik & Odijk.

Kringloop Wijk is het jongste zusje van deze organisatie, welke al Kringloopwinkels heeft in Doorn, Driebergen en in Zeist. Als sociale onderneming is Kringloop Zeist al bijna 40 jaar duurzaam actief. In vijf gemeenten wordt met hart en ziel actief gewerkt om goederen en mensen een tweede kans te geven, dit samen met zo’n 350 bijzondere medewerkers.

„Wij maken werk van hergebruik, gaan overproductie tegen en gunnen mooie spullen een tweede of soms wel derde kans. Wij geloven dat een fijn thuis je leven ook een stukje fijner maakt; hier dragen we graag aan bij. Wij willen dat klanten zich thuis voelen in onze winkels, zodat winkelen bij onze Kringloop een positieve ervaring is. Natuurlijk spelen onze bijzondere medewerkers een onmisbare rol in die Kringloop beleving. ‘’

Kringloop Wijk is op zaterdag 20 augustus vanaf 12.00 uur geopend. Mevrouw Hoeksema, de eigenaresse van het pand op de Peperstraat, die daar maar liefst 50 jaar haar eigen schoenenwinkel heeft gehad, zal de openingshandeling verrichten.

Kringloop Wijk is open op woensdag tot en met zaterdag van 12.00-17.00 uur.

advertentie
advertentie