Amsterdam Funk Orchestra
Amsterdam Funk Orchestra Amsterdam Funk Orchestra

Agenda Calypso van 8 tot en met 15 november

7 november 2023 om 12:53 Podiumkunsten

WIJK BIJ DUURSTEDE Muziek, carnaval, film en Meester Mark komende week in Calypso:

Amsterdam Funk Orchestra & Jared Grant - A Tribute to James Brown, vrijdag 10 november, 20.30 uur. Uniek in Calypso! De Grootste Funk Band van Nederland, Amsterdam Funk Orchestra, brengt een vlammend en vet eerbetoon aan James Brown. En om dat goed te doen is er eigenlijk maar één iemand in Nederland die daarvoor in de huid van James Brown kan kruipen: Jared Grant. Met deze 19-koppige band krijgen de James Brown klassiekers de dikst mogelijke uitvoering. Stilzitten is niet mogelijk, dus alle stoelen zijn uit de zaal.

Carnaval - Prinsenbal K.V. De Kaieschaiters, zaterdag 11 november, 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van KV De Kaieschaiters.

Film: Pulp Fiction, dinsdag 14 november, 20.00 uur. Een echte film uit de oude doos.... ‘Just because you are a character doesn’t mean you have character.’ Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z’n geld vandoor gaat.

Meester Mark - De Grappigste Taalfoutjes uit de Klas, woensdag 15 november, 20.30 uur. Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst, stuur dan een mailtje naar info@calypsotheater.nl of bel 0343-591030.

Kijk voor het volledige programma op de website www.calypsotheater.nl. Calypso Theater, Markt 4, Wijk bij Duurstede

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie