Afbeelding
Bidons

Bidons bedrukken

23 april 2020 om 10:12 Partnercontent

Als je er over na gaat denken, komen bidons in vele situaties goed van pas. Van 'ochtends vroeg tot in de avond kan je het gebruiken. Op kantoor tot in de sportschool en tijdens het reizen. Veel drinken is tenslotte erg belangrijk en goed voor je gezondheid! Als je alle plastic waterflesjes verzameld, ben je niet alleen meer geld kwijt, maar het is ook nog slechter voor het milieu. Je bent dus enorm duurzaam bezig wanneer je een bidon gebruikt. Drink je veel water? Ga dan natuurlijk voor een bidon van een groot formaat. Bespaar je liever ruimte en ben je een voorstander van compact? Ga dan voor een kleiner formaat. Ben je daarnaast ook een echte trendsetter? Je kan een bidon ook bedrukken met een afbeelding, tekst of logo, waardoor hij ook nog eens herkenbaar wordt. Hiermee geef je een boost aan het imago van jouw bedrijf. Een bidon is ook nog eens een leuk relatiegeschenk, want van bidons kun je ook niet genoeg hebben. Iedereen verliest namelijk wel eens een bidon en hoe handig is het dan om er eentje achter de hand te hebben? Zorg er dus voor dat je ruim aantal besteld!

Het juiste tijdstip
Wanneer lijkt jou het beste moment om een bidon cadeau te geven aan een klantrelatie? Allereerst kan het natuurlijk op elk moment! Er is toch niks leukers dan spontaan een geschenk te ontvangen? Een tip: rondom de kerstperiode is het een traditie geworden om standaard een geschenk te geven. Dit kan de toegevoegde waarde dus verlagen. Probeer het daarom op een ander onverwachts moment te regelen. Het grote voordeel aan een bidon: het is een product waar elk persoon baat bij heeft en ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Verschillende bedrukte bidons
Bidons bedrukken? Dat kan natuurlijk gemakkelijk, want er is een ruime keuze aan bidons. Online zijn bidons in alle formaten, vormen en kleuren te vinden. Daarnaast bepaal je helemaal hoe je de bidons kan laten bedrukken. Wil je een tekst, afbeelding of jouw bedrijfslogo? Het is een perfecte tool om de naamsbekendheid een boost te geven en het imago op te krikken. Zorg er dus voor dat je een ontwerp klaar hebt staan. Dit scheelt je veel tijd en moeite bij het bestellen en het maken van eventuele aanpassingen. Wanneer er een logo op staat, zullen veel mensen in contact komen met jouw bedrijfsnaam. Des te meer mensen dit zien, hoe beter dit is voor jouw bedrijf. Houd er dus rekening mee bij het kiezen van een relatiegeschenk dat het product ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden, voor maximaal effect en zichtbaarheid.

Relatiegeschenken bedrukken
Waar kun je terecht om bidons te laten bedrukken? Dat kan bij Maxilia. Dit is een professionele en een betrouwbarre partij wat betreft het bedrukken van relatiegeschenken. Kies een geschikte bidon uit voor jouw gelegenheid, die bij het karakter van het bedrijf past en laat je ontwerp hierop bedrukken. Alles in orde? Dan stuurt het bedrijf de bestelling zo spoedig mogelijk naar het aangegeven afleveradres. Vragen? De specialisten van deze online partij helpen je natuurlijk graag verder!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie