Adjudant Peter en Prins Dick
Adjudant Peter en Prins Dick Kaieschaiters

De Kaieschaiters in Wijk bij Duurstede klaar voor aftrap op 12 november

11 oktober 2022 om 10:22 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Na het zeer geslaagde Halfvastenfeest van 26 maart, staan de Kaieschaiters gelukkig weer voor een heel nieuw seizoen. Niet meer achteromkijken maar met z´n allen een groot feest maken, dat is waar de Kaieschaiters voor staan. Een seizoen wat van november tot maart loopt, dat is echt Karnaval.

PRINSENBAL De aftrap van het seizoen is zaterdag 12 november in het Calypso Theater op de Markt in Wijk bij Duurstede. Eindelijk worden de opvolgers van Prins Dick en Adjudant Peter gekozen. In totaal hebben Dick en Peter de Kaieschaiters drie jaar lang overal doorheen geloodst en dat verdient wel een compliment. Dick en Peter nemen dus afscheid als Prins en Adjudant en keren terug als Vorst en Raadslid. Om 11 over 11 komen de Kaieschaiters de zaal in en zal op het podium de proclamatie voorgelezen worden. Beetje bij beetje zal dan duidelijk worden wie de nieuwe Prins is. De nieuwe Prins wordt geïnstalleerd en hij vertelt met wie hij als Adjudant het jaar tegemoet gaat. Zij kunnen niet wachten op een echt Karnavalsfeestje.

Een kaartje reserveren kan nog via de website kaieschaiters.nl De kaartenverkoop gaat erg hard, dus zorg dat je erbij bent en reserveer je kaartje op tijd.

Natuurlijk zal DJ Jeroen er ook weer zijn en komt er een heerlijk optreden van Marco Kraats. Marco heeft al beloofd dat hij het lievelingsliedje van de Kaieschaiters van dit moment, 4 zomers lang, live gaat doen. Zou super zijn als iedereen er weer is op 12 november, zij kunnen niet wachten!

GROTE WEEKEND De data 18, 19 en 20 februari kunnen al genoteerd worden voor het grote Karnavalsfeest in de Leutbunker op Mariënhoeve. De Korfbalhal zal als vanouds worden omgetoverd tot een echte feesthal. In die week weet niemand meer dat het een Korfbalhal is, in deze week heet de sporthal Leutbunker. 

Er is weer een compleet programma in elkaar gezet, jong en oud komen niets tekort in dit grote feestweekend. Zo is er natuurlijk de Waikse Optog, zijn er feestavonden, het Kinderkarnaval en natuurlijk ook het Seniorenkarnaval. 

Er zullen weer vele artiesten optreden en het programma zal via deze krant en de sociale media verder bekend gemaakt worden. 

Wat vaststaat is dat er optredens zijn van o.a.: Wipneus & Pim, One Two Trio, Renee Schuurmans, Theo Mezz, Pater Moeskroen en John de Bever. 

Genoeg om naar uit te kijken en let dus goed op de sociale media, het exacte programma wordt daarop bekend gemaakt. 

Maar eerst 12 november naar de opvolgers van Prins Dick en Adjudant Peter. Iedereen is erg benieuwd en de spanning stijgt tot het 11 over 11 is. Alle informatie betreffende het programma komt via facebook en natuurlijk op kaischaiters.nl

3x Alaaf

KV de Kaieschaiters

advertentie
advertentie