Afbeelding
School met de bijbel

Aanmelding nieuwe leerlingen School met de Bijbel in Langbroek

13 januari 2022 om 08:00 Onderwijs

LANGBROEK De School met de Bijbel nodigt mensen uit om nieuwe leerlingen aan te melden voor de school. Het gaat om kinderen die in het schooljaar 2022-2023 of 2023-2024, 4 jaar worden en naar school hopen te gaan. De aanmeldavond is op dinsdag 15 februari op afspraak in de school aan de Kerkeland 55 in Langbroek.

De School met de Bijbel is een dorpsschool in het dorp Langbroek met circa 160 leerlingen. De school is gevestigd in een prachtig schoolgebouw en groeit in leerlingenaantal. De school heeft een protestants-christelijke denominatie, en met een reformatorische inslag, waarbij de kinderen komen uit Langbroek en omliggende dorpen.

WARME DORPSSCHOOL De school staat bekend als een ‘warme’ dorpsschool, waarbij we voor wat betreft de onderwijsvisie een ‘gemeenschapsschool-ontwikkelingsschool’ zijn. ,,We werken hierbij vanuit een breed gedifferentieerde kind benadering met enkele groepen”, aldus de schoolleiding. ,,Op afspraak zal de directeur van de school u ontvangen en u wat vertellen over onze school en u een rondleiding geven. Ook kunt u al uw vragen aan hem stellen.”

In verband met de huidige richtlijnen rondom het COVID-19 virus, worden ouders gevraagd zich vooraf aan te melden via administratie@smdblangbroek.nl. Zij ontvangen dan een tijdstip waar op de directeur ze zal ontvangen. ,,Mocht er een groot aantal aanmeldingen zijn, dan kan het zijn dat wij meerdere avonden zullen organiseren. U bent van harte welkom!”

Neem bij vragen een kijkje op de website www.smdblangbroek.nl of neem contact op met de directeur via dhr. J.P.M. Breugem. School: 0343-561250 (aanwezig op dinsdag en donderdag) of email directeur@smdblangbroek.nl.

advertentie
advertentie