Aanmelden kan nog
Aanmelden kan nog Concordia

Projectorkest Midden Nederland zoekt muzikanten; aanmelden mogelijk tot 1 januari

8 december 2023 om 10:30 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Ruim twee weken geleden ging de aanmeldperiode voor het Projectorkest Midden Nederland van start. Sindsdien heeft zich al een enthousiaste groep muzikanten gemeld. Aanmeldingen komen o.a. uit Wijk bij Duurstede, Cothen, Houten, Werkhoven, Nieuwegein, Utrecht en Gorinchem.

Het projectorkest is op zoek naar meer blazers en slagwerkers die vanaf begin 2024 in negen repetities samen willen toewerken naar optredens eind juni en begin juli. De repetities vinden plaats in Cothen en Leersum. De optredens o.a. in Wijk bij Duurstede en Doorn.

Niet alleen geoefende orkestleden kunnen meedoen. Ook voor muzikanten die een oude hobby nieuw leven willen inblazen is er plek in het projectorkest. Zo ook voor blazers en slagwerkers die op individuele basis muziek maken en die willen ervaren hoe het is om onderdeel uit te maken van een orkest.

Aanmelden voor het Projectorkest Midden Nederland kan nog tot 1 januari.

Meer informatie over dit initiatief van Muziekvereniging Concordia uit Wijk bij Duurste via: www.harmonie-concordia.nl/projectorkest en projectorkest@harmonie-concordia.nlDeel dit artikel via:
advertentie
advertentie