Hobokwartet Noor van de Wetering
Hobokwartet Noor van de Wetering Noor van de Wetering

Concert in Cothen met hobokwartet Noor van de Wetering

25 januari 2023 om 08:54 Muziek

COTHEN In de prachtige Agneskerk op de Brink start Concert in Cothen op zondag 29 januari het nieuwe jaar met hobokwartet Noor van de Wetering. Het concert begint om 13.00 uur.

Wat hebben de componisten Bach en Stephenson met elkaar gemeen? Kom het beluisteren tijdens dit bijzondere concert met de twee lagere ‘broertjes’ van de hobo, de hobo d’amore en de althobo, prachtig begeleid door de strijkers. Deze stukken worden gecombineerd met een prachtig trio voor strijkers van Dohnanyi.

PROGRAMMA Het programma ziet er als volgt uit: Concert voor Hobo d’amore en strijkers van Johann Sebastian Bach; Kunst der fuge Contrapunctus 1 van Johann Sebastian Bach; Serenade for string trio op. 10 van Ernö Dohnanyi; Largo uit ‘De nieuwe wereld’ van Antonin Dvorak en Miniature Quartet for Cor Anglais & Strings van Allen Stephenson.

Kaarten reserveren kan online via de website concertincothen.nl De digitale tickets worden per mail verstuurd. De tickets kosten € 12,50, dat is inclusief koffie of thee. De entree voor jongeren tot 16 jaar is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie