Carezza ensemble
Carezza ensemble Carezza ensemble

Concert in Cothen met Carezza ensemble

21 februari 2024 om 08:31 Muziek

COTHEN Op zondag 3 maart is het Carezza ensemble te gast in de Protestantse of Agneskerk aan de Brink. Het ensemble heeft een sfeervol programma in petto. Eerst worden de bezoekers meegevoerd met het beroemde en gevoelige Air van Bach. Vervolgens het tweede deel van het hobokwartet van Mozart. Daarna spelen de musici twee delen uit het sextet voor twee hoorns en strijkers van Beethoven. Na de pauze laat Carezza het publiek genieten van het klarinetkwintet van Mozart. Kortom, een ‘klassiek’ concert om bij weg te dromen.

Het ensemble bestaat uit de volgende musici: Lothar Blom – viool; Gwendolyn van Sijl – viool; Thomas Stolwijk – altviool; Floor Bakker – cello; Ildiko Schermann – contrabas; Jeroen Salm – klarinet; John Adams – hobo; Maarten Theulen – hoorn en Warner ten Karte – hoorn.

Kaarten à € 12,50 (16 jaar of jonger gratis) per stuk, kunnen van tevoren worden besteld via de website van Concert in Cothen. Voor degenen die niet digitaal kunnen bestellen is er de mogelijkheid om aan de deur een kaartje te kopen met een pinpas. Aanvang van het concert is 13.00 uur, de kerk is geopend vanaf 12.30 uur. 

advertentie
advertentie